Odpowiedz do tematu
:
A dlaczego pomarańczowy całkiem do sweterka nie podejdzie...?
:
bo z klapkami Zico się będzie gryzł
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Z Zico to faktycznie, ale do Kuboty jak najbardziej.
Z Zico to faktycznie, ale do Kuboty jak najbardziej.
:
ale nie mieszajmy dwóch systemów walutowych Kubota to inna liga
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
No nie chcę pomarańczy całej i tyle - wszystkie które miałem mnie się szybko nudzą i noszę sporadycznie
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, z tych, które się tu przewinęły, to chyba najchętniej nosiłbym Kadloo - albo wiśniowe GMT, albo Vintage Trophy, które pokazałeś ciut później. Jak nie podpasuje, to za pół ceny wezmę
:
nawet Doxy oglądałem ostatnio i kuwa, no nie gadają do mnie, jakieś bidne te tarcze, chyba tylko niektóre modele mają nakładane indeksy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
dobra rada kumotra z forum post nr 510 http://www.chinawatches.p...=2172&start=495
Iksu tak poważnie to odpuść sobie - albo się idzie na całość i jest all orange - tak wakacyjnie i zgrywiarsko albo nie. Pomarańczowe akcenty imo do niczego nie będą pasować i tylko się będziesz
Szymon napisał/a: |
Jak nie podpasuje, to za pół ceny wezmę |
dobra rada kumotra z forum post nr 510 http://www.chinawatches.p...=2172&start=495
Iksu tak poważnie to odpuść sobie - albo się idzie na całość i jest all orange - tak wakacyjnie i zgrywiarsko albo nie. Pomarańczowe akcenty imo do niczego nie będą pasować i tylko się będziesz
:
może i racja Zobaczymy, sprawa jest rozwojowa
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
chyba, że bardziej budżetowo z tymi akcentami... np SRP345K1
:
Niee, raz, porządnie, żeby mnie zachwyciło, wywaliło z Zico i żebym chociaż na pół roku zapomniał o szukaniu nowego. Dopiero co się wyprzedałem z budżetowców
maciek napisał/a: |
bardziej budżetowo |
Niee, raz, porządnie, żeby mnie zachwyciło, wywaliło z Zico i żebym chociaż na pół roku zapomniał o szukaniu nowego. Dopiero co się wyprzedałem z budżetowców
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
:
I jak sie znudzi zawsze mozna zmodowac na cos innego bo ile skxow tyle mozliwosci.
Svedos napisał/a: |
Ten ostatni mniód |
I jak sie znudzi zawsze mozna zmodowac na cos innego bo ile skxow tyle mozliwosci.
:
Odpowiedz do tematu
Tia, już widzę, jak Łukasz sobie SKXy moduje...