tak a propos "schowania" szkła - imo bardzo fajne rozwiązanie które w zasadzie uniemożliwia jego przytarcie.
i jeżeli pozwolisz Alamo - imo czadersko wtprofilowana koperta a'la zamek z blankami
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-05-10, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-05-10, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ostatnio zmieniony przez Kudlaty 2013-05-10, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie zgodzę się z powyższym faktem, budowa Zilli pod tym względem niby też 'uniemożliwia' a mnie się jakoś to udało więc jest to jak najbardziej możliwe i niczemu nie zapobiega.
Ostatnio zmieniony przez Kudlaty 2013-05-10, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
:
no wiesz jak się człowiek uprze to wszystko zrobi
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
No nie do konca - środek szkła jest na poziomie tych 'odbijaczy' - zatem jak najbardziej nadaje się do rysowania
:
Fajna, obiektywna recka - dzięki Kusi mnie jednak bardziej Zilla...
BTW - z tym olejem zajebista widoczność...
BTW - z tym olejem zajebista widoczność...
:
Olej i to wykończenie koperty i zamieniam na to moją zille.
:
aż poszedłem sprawdzić w swoim - po położeniu ostrza scyzoryka na odbijaczach jest jakiś 1-2 mm prześwit do czubka szkła. Ostrze nie opierało się na szkle. No chyba że ja mam jakieś kaprawe oczy
ALAMO napisał/a: |
No nie do konca - środek szkła jest na poziomie tych 'odbijaczy' - zatem jak najbardziej nadaje się do rysowania |
aż poszedłem sprawdzić w swoim - po położeniu ostrza scyzoryka na odbijaczach jest jakiś 1-2 mm prześwit do czubka szkła. Ostrze nie opierało się na szkle. No chyba że ja mam jakieś kaprawe oczy
:
O to to to A tak na powaznie Maciek tak mi reklamował juz zille ze chyba sie przyjrze blizej
Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-05-10, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Cytat: |
chyba że ja mam jakieś kaprawe oczy |
O to to to A tak na powaznie Maciek tak mi reklamował juz zille ze chyba sie przyjrze blizej
Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-05-10, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
:
gdyby nie pies tobym ci nastukał
revolta napisał/a: | ||
O to to to |
gdyby nie pies tobym ci nastukał
:
Ja niespotykanie spokojny człowiek jestem .
Cytat: |
gdyby nie pies tobym ci nastukał |
Ja niespotykanie spokojny człowiek jestem .
:
przeca wiesz że żartuję a zilli nie kupuj - imo jakaś taka nieforemna
:
Ale z adapterami , bez na tej gumie nie chce
[ Dodano: 2013-05-10, 21:56 ]
Nie no najpierw 6 miesiecy przygladania sie
Odpowiedz do tematu
Ciniol napisał/a: |
przeca wiesz że żartuję a zilli nie kupuj - imo jakaś taka nieforemna |
Ale z adapterami , bez na tej gumie nie chce
[ Dodano: 2013-05-10, 21:56 ]
Nie no najpierw 6 miesiecy przygladania sie