Citizen Promaster Titanium Orca
Odpowiedz do tematu

:
tak a propos "schowania" szkła - imo bardzo fajne rozwiązanie które w zasadzie uniemożliwia jego przytarcie.

i jeżeli pozwolisz Alamo - imo czadersko wtprofilowana koperta a'la zamek z blankami

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-05-10, 18:49, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Nie zgodzę się z powyższym faktem, budowa Zilli pod tym względem niby też 'uniemożliwia' a mnie się jakoś to udało więc jest to jak najbardziej możliwe i niczemu nie zapobiega. :popcorn:

Ostatnio zmieniony przez Kudlaty 2013-05-10, 18:53, w całości zmieniany 1 raz
:
no wiesz jak się człowiek uprze to wszystko zrobi :)

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
No nie do konca - środek szkła jest na poziomie tych 'odbijaczy' - zatem jak najbardziej nadaje się do rysowania :)

:
Fajna, obiektywna recka - dzięki ;) Kusi mnie jednak bardziej Zilla... :oops:

BTW - z tym olejem zajebista widoczność... :shock:

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
:
Olej i to wykończenie koperty i zamieniam na to moją zille. :D

:
Se kupta oba, jak ja, i po problemie pifko

:
ALAMO napisał/a:
No nie do konca - środek szkła jest na poziomie tych 'odbijaczy' - zatem jak najbardziej nadaje się do rysowania :)

aż poszedłem sprawdzić w swoim - po położeniu ostrza scyzoryka na odbijaczach jest jakiś 1-2 mm prześwit do czubka szkła. Ostrze nie opierało się na szkle. No chyba że ja mam jakieś kaprawe oczy ;)

:
Cytat:
chyba że ja mam jakieś kaprawe oczy

O to to to :)) A tak na powaznie Maciek tak mi reklamował juz zille ze chyba sie przyjrze blizej

Ostatnio zmieniony przez revolta 2013-05-10, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
:
revolta napisał/a:
Cytat:
chyba że ja mam jakieś kaprawe oczy

O to to to :))

:foch: gdyby nie pies tobym ci nastukał ;) :D

:
Cytat:
gdyby nie pies tobym ci nastukał

Ja niespotykanie spokojny człowiek jestem .

:
przeca wiesz że żartuję pifko a zilli nie kupuj - imo jakaś taka nieforemna hmmm

:
Ciniol napisał/a:
przeca wiesz że żartuję pifko a zilli nie kupuj - imo jakaś taka nieforemna hmmm

Ale z adapterami , bez na tej gumie nie chce

[ Dodano: 2013-05-10, 21:56 ]
Nie no najpierw 6 miesiecy przygladania sie :))

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum