Weź minimonstera białego, albo czarnego z górnego rzędu. Oba wciągają te nędzne mako i citka razem z paskami.
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-05-12, 19:06, w całości zmieniany 3 razy
Ostatnio zmieniony przez maciek 2013-05-12, 19:06, w całości zmieniany 3 razy
:
maciek, ale Bartek już ma minimonstera to po 1, po 2. napisał, że nie chce kolejnego Seiko.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Weź Makówkę niebieską i będzieszpanzadowolony.
:
Kanclerska głowa.
Cytat: |
Weź Makówkę niebieską i będzieszpanzadowolony. |
Kanclerska głowa.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
A posiadać monstera czarnego i pomarańczowego bardziej wypada?
Rudolf napisał/a: |
Maciek po co mu drugi mini monster >? |
A posiadać monstera czarnego i pomarańczowego bardziej wypada?
:
czemu nie ,ale napisał że nie chce Seiko .
maciek napisał/a: |
A posiadać monstera czarnego i pomarańczowego bardziej wypada? |
:
może się prześpi z problemem... Nuie widzę nic złego w posiadaniu jednego seiko więcej.
:
ja też zagłosowałem za citkiem, ale zgadzam się z Rybakiem - NY0040 jest fajniejszy...
pozdrawiam,
w.
rybak napisał/a: |
Nie wiem, one raczej nie bardzo sie daja porownac, bo ten Citek jest wielkosci przecietnej malej "piatki" od seiko, a Mako przy nim to spory zegar
Jak chcesz takiego Citka, ale wielkosci Mako, to moze NY0040...? |
ja też zagłosowałem za citkiem, ale zgadzam się z Rybakiem - NY0040 jest fajniejszy...
pozdrawiam,
w.
:
Bartek, a może taki Citek:
:
Michał, przypomnij mi co to za model, bo jakąś chwilową pustkę w głowie mam
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
NJ0010 55L
[ Dodano: 2013-05-12, 20:59 ]
ewentualnie czarny: NJ0010 55E
[ Dodano: 2013-05-12, 20:59 ]
ewentualnie czarny: NJ0010 55E
:
Dzięki Ale trochę mi się w budżecie nie mieści Górna granica to cena małego Mako u Niemców
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Bartek, nowego ciężko, ale można używkę w bardzo dobrym stanie trafić w tym budżecie.
:
Nie stwierdziłem solidności, mały, damski wręcz, dzięki bezelowi nawet jeśli ma te 39 to nie wygląda na to. Ale jak kto lubi
Odpowiedz do tematu
Borewicz napisał/a: |
Fakt, mały jest, ale solidny taki. |
Nie stwierdziłem solidności, mały, damski wręcz, dzięki bezelowi nawet jeśli ma te 39 to nie wygląda na to. Ale jak kto lubi
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW