Kurcze co do tego Citka z opcji nr 3 to nie doczytałem wymiarów, a na fotkach wyglądał mniej więcej na rozmiar Makówki
Więc chyba w moim prywatnym rankingu na czoło peletonu wychodzi niebieskie Mako
Mini Monsterki są mega zajebibi (szczególnie pomarańczka ), ale nie chce konkurencji dla mojego
Odpowiedz do tematu
:
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Bartek, te Citki są też dostępne w polskiej dystrybucji, w sklepach stacjonarnych. Jak będziesz miał taką możliwość - obejrzyj (do zakupu nie zachęcam, bo ceny chore). Ten Citizen stare małe Mako zjada imho na śniadanie ..
:
Wątpię, żebym znalazł gdzieś w swojej okolicy sklep, w którym będę mógł przymierzyć tego Citka. Przydałoby się zdjęcie porównawcze Citka z Makówką...
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Kup w internecie i oddaj przed 10 dniami. Odesłanie będzie kosztować ile? Z 20 zł?....
Skate or die!
:
Bartek, tak trochę na około może
Porównanie SKX vs Citek
porównanie SKX vs Mako
Ano właśnie... może SKX? Wiem, wiem - miało nie być Seiko.
Porównanie SKX vs Citek
porównanie SKX vs Mako
Ano właśnie... może SKX? Wiem, wiem - miało nie być Seiko.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Głos zdecydowanie na Citka;p
:
Michał, bez jaj, gdzie na pierwszej focie masz SKX'a?
Michał napisał/a: |
Porównanie SKX vs Citek. |
Michał, bez jaj, gdzie na pierwszej focie masz SKX'a?
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
A Ray nie wchodzi w grę?
:
Borewicz, zdjęcie było tak podpisane.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, wspaniałomyślnie wybaczam
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-05-13, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
A myślał o SKX031?
Imo świetna pozycja wśród małych japońskich diverów - 39mm bez koronki, dość płaski, bodajże 11mm, możliwość modowania i atrakcyjna cena (powinien zamknąć się w 200 prezydentach). Przymierzałem, bo kolega z Wrocławia miał i jestem bardzo pozytywnie nastawiony.
Tak wygląda:
Wiem, że nie chcesz Seiko, ale tego bym rozpatrzył w drodze wyjątku.
Imo świetna pozycja wśród małych japońskich diverów - 39mm bez koronki, dość płaski, bodajże 11mm, możliwość modowania i atrakcyjna cena (powinien zamknąć się w 200 prezydentach). Przymierzałem, bo kolega z Wrocławia miał i jestem bardzo pozytywnie nastawiony.
Tak wygląda:
Wiem, że nie chcesz Seiko, ale tego bym rozpatrzył w drodze wyjątku.
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-05-13, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Tylko że od trzech lat jest już tylko z drugiej ręki Można w dobrym stanie kupić za 130-150 $. Jeszcze jest mniejszy skx021, bardzo w stylu pierwszych sub-ów.Oba świetne, zdecydowanie warto. Wiem, bo mam
:
Prawda - nówek dawno już nie widziałem
:
Odpowiedz do tematu
Dzięki wszystkim za głosy i propozycje Niebieskie Mako kliknięte
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek