Ktory mały, japonski nurek ;)
Odpowiedz do tematu

:
Kurcze co do tego Citka z opcji nr 3 to nie doczytałem wymiarów, a na fotkach wyglądał mniej więcej na rozmiar Makówki hmmm
Więc chyba w moim prywatnym rankingu na czoło peletonu wychodzi niebieskie Mako ;)
Mini Monsterki są mega zajebibi (szczególnie pomarańczka ;) ), ale nie chce konkurencji dla mojego ;)

Pozdrawiam,
Bartek
:
Bartek, te Citki są też dostępne w polskiej dystrybucji, w sklepach stacjonarnych. Jak będziesz miał taką możliwość - obejrzyj (do zakupu nie zachęcam, bo ceny chore). Ten Citizen stare małe Mako zjada imho na śniadanie ..

:
Wątpię, żebym znalazł gdzieś w swojej okolicy sklep, w którym będę mógł przymierzyć tego Citka. Przydałoby się zdjęcie porównawcze Citka z Makówką...

Pozdrawiam,
Bartek
:
Kup w internecie i oddaj przed 10 dniami. Odesłanie będzie kosztować ile? Z 20 zł?....

Skate or die!
:
Bartek, tak trochę na około może :))

Porównanie SKX vs Citek

porównanie SKX vs Mako

Ano właśnie... może SKX? Wiem, wiem - miało nie być Seiko.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Głos zdecydowanie na Citka;p

:
Michał napisał/a:
Porównanie SKX vs Citek.

Michał, bez jaj, gdzie na pierwszej focie masz SKX'a? cool

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
emster
[Usunięty]
:
A Ray nie wchodzi w grę?

:
Borewicz, :oops: zdjęcie było tak podpisane.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, wspaniałomyślnie wybaczam :)

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
:
A myślał o SKX031?
Imo świetna pozycja wśród małych japońskich diverów - 39mm bez koronki, dość płaski, bodajże 11mm, możliwość modowania i atrakcyjna cena (powinien zamknąć się w 200 prezydentach). Przymierzałem, bo kolega z Wrocławia miał i jestem bardzo pozytywnie nastawiony.
Tak wygląda:

Wiem, że nie chcesz Seiko, ale tego bym rozpatrzył w drodze wyjątku.

Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2013-05-13, 12:18, w całości zmieniany 1 raz
:
Tylko że od trzech lat jest już tylko z drugiej ręki ;) Można w dobrym stanie kupić za 130-150 $. Jeszcze jest mniejszy skx021, bardzo w stylu pierwszych sub-ów.Oba świetne, zdecydowanie warto. Wiem, bo mam :))

:
Prawda - nówek dawno już nie widziałem :/

:
Jeszcze majciochy są do rozpatrzenia :

Uploaded with ImageShack.us

:
Dzięki wszystkim za głosy i propozycje :)) Niebieskie Mako kliknięte :))

Pozdrawiam,
Bartek
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum