Otago vs Hexa
Odpowiedz do tematu

:
Bezel powiadasz... kręciłeś foką/otago? :D :D :D
A serio to: Hexa! - otago jest relatywnie tani i dostępny, zatem zawsze sobie za dwa miesiące, czy ileśtam, może dokupić jako drugi ;)

Skate or die!
:
Odnoszę się do kwestii wizualnych. Co do technikaliów to się nie wypowiadam. A fokę mam, więc kręciłem.

tygrys sypia czasami
:
Otago według mnie bardziej uniwersalny. Nawet jestem w stanie wyobrazić sobie go do garniaka gdyby byłą potrzeba.
Oba fajne ale głos jednak na Otago

:
Casual to max do tego bedzie noszony.

:
Mam foke, jednak głos oddany na hexe.

Po pierwsze ze względu na bezel który w otago chodzi "tak se" mi nie zbyt pasuje nie równa praca i jak dla mnie mało wyczuwalny klik (mimo to bardzo lubię foke i nie sprzedam nigdy)

Po drugie bransa hexy jest kozak z tą przedłużką na piankę.

Tyle ode mnie. :)

:
Głos na Hexe, Otago będzie można wyrwać za parę miesięcy jeszcze taniej :))

:
Optycznie hexa choc chyba trzeba do niej miec z 18 min. W nadgarstku, lub plask a lape.

S

:
strix napisał/a:
Optycznie hexa choc chyba trzeba do niej miec z 18 min. W nadgarstku, lub plask a lape.

S

no i widzisz co zrobiłeś ? urwałes kurze złote jaja ...

ja mam tylko 16,5 wiec nr 1 na wishliście mi uciekł. :facepalm:

a na tamtego zbója będzie pasował. :głową w mur:

Ostatnio zmieniony przez pr00 2013-05-11, 13:18, w całości zmieniany 1 raz
:
pr00, niestety strix ma rację, przy twoim nadgarstku może to wszystko niezbyt dobrze wyglądać. Ja mam 18,5 w lewym a w prawym 19cm i oversize'u nie ma. Ale skoro kolega ma większą łapkę to niech bierze, a ty przynajmniej sobie przymierzysz.

Ja głosu nie oddaję, bo jakbym musiał wybierać jednego z nich, to miałbym problem. Dlatego foka i hexa na chwilę obecną zostają ze mną.

:
Głos na Hexa - podoba mi się ten kanciak :D

:
Hexa bardzo mi się podoba, ale wiem, że to zegarek mniej uniwersalny, niż Otago.
To zegar z tych, które trzeba przymierzyć

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Na moim bidnym nadgarstku - dokładnie tyle co twój - Foka prezentuje się IMO dobrze. Z większym sikorem już byłby problem. Ale fakt - bezel działa specyficznie. Mi nie przeszkadza, ale też nurek ze mnie żaden. :oops:

Ostatnio zmieniony przez miedzwin 2013-05-17, 22:03, w całości zmieniany 1 raz
tygrys sypia czasami
:
Na zegarkach się nie znam (tak, też się zastanawiam co ja robię na tym forum), ale wizualnie - zdecydowanie Otago. Taki "mniej sportowy" jest.

:
miedzwin napisał/a:
Na moim bidnym nadgarstku - dokładnie tyle co twój - Foka prezentuje się IMO dobrze. Z większym sikorem już byłby problem. Ale fakt - bezel działa specyficznie. Mi nie przeszkadza, ale też nurek ze mnie żaden. :oops:

pewnie taki jak i ze mnie, chyba trzeba będzie zacząć polować powoli na Otagosa, a na Hexę przyjdzie czas jak siłownia zacznie działać :))

Ostatnio zmieniony przez pr00 2013-05-20, 10:04, w całości zmieniany 1 raz
:
pr00, namawiaj na Hexa. Jak Mu nie podejdzie to Kumotry pomogą. A najważniejsze Ty sobie przymierzysz i będziesz wiedział.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum