Odpowiedz do tematu
: Mako - przed kupnem
Witam . Zdecydowałem się na zakup Mako, jako że od dłuższego czasu jaram się tym czasomierzem, lecz mam trzy dylematy. Pierwszym z nich jest tarcza, tzn. jaki kolor wybrać? Drugą sprawą jest to, czy może zamiast Mako wybrac Scuba Divera. I na końcu główny problem: gdzie go kupić tak, aby było najtaniej? . Mam nadzieję, że pomożecie szanowni starsi zegarkowi
:
joozek, poszukaj dokładnie. Na wszystkie swoje pytania odpowiesz przeglądając forum.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
joozek
Po pierwsze primo zegarek kupujesz dla Siebie, więc Tobie musi się podobać.
Po drugi primo - patrz pierwsze primo.
I po trzecie primo myślę, że w Nowym Jorku nie powinieneś mieć problemów z przymierzeniem zegarków i z zakupem
Po pierwsze primo zegarek kupujesz dla Siebie, więc Tobie musi się podobać.
Po drugi primo - patrz pierwsze primo.
I po trzecie primo myślę, że w Nowym Jorku nie powinieneś mieć problemów z przymierzeniem zegarków i z zakupem
:
W Nowym Korku nie takie sikory noszą
:
Do mnie dziś dotarło blue Mako i jestem bardzo zadowolony
Pozdrawiam,
Bartek
Bartek
:
Jeśli zegarek ma być do wszystkiego i na dłużej, to raczej kolor klasyczny - czarny, ew. niebieski lub szary. Jeśli to ma być zegar do przemierzania głębin, bądź "wakacyjne widzimisie" to ja bym brał coś na czerwono, pomarańczowo, żółto. Co do typu to patrz wyżej - ty musisz wiedzieć co Ci bardziej odpowiada.
Jeśli faktycznie mieszkasz tam gdzie napisałeś to szukaj na WUSie. Jest tam sporo zegarków USA. Jak nowy - to choćby z amazona.
Jeśli faktycznie mieszkasz tam gdzie napisałeś to szukaj na WUSie. Jest tam sporo zegarków USA. Jak nowy - to choćby z amazona.
tygrys sypia czasami
:
Pooglądaj na youtubie prezentacje tych zegarków, może któraś podejdzie bardziej od pozostałych.
:
Ja bym brał z białą tarczą i dokupiłbym kolorowe folie na szkełko
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Nie pij tyle z rana
Bimberek napisał/a: |
Ja bym brał z białą tarczą i dokupiłbym kolorowe folie na szkełko |
Nie pij tyle z rana
:
A sam pisałeś że;
u nas odlot, u nich normalka.
Grizzly napisał/a: |
W Nowym Korku nie takie sikory noszą |
u nas odlot, u nich normalka.
:
Odpowiedz do tematu
ale w Korku bez Rolka na nadgarstku to wstyd się pokazać.