Dziś nietypowa ankieta, nie pytam który z zaprezentowanych zegarków wybrać, bo mam już oba, dziś proszę o waszą opinię którego z nich się pozbyć Trochę się te zegarki wzajemnie wykluczają, oba dosyć spore, sportowe, z białą tarczą, na bransie, porządnie wykonane. A może waszym zdaniem zostawić oba? A może obydwu się pozbyć??
Odpowiedz do tematu
: Który zostaje? Nietypowa ankieta
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-05-26, 13:23, w całości zmieniany 1 raz
Ja zostawiłbym sobie Stenka, mimo że Vick-owi niczego nie brakuje.
Edyta: literówka
Edyta: literówka
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2013-05-26, 13:23, w całości zmieniany 1 raz
:
Zostawiłbym Stenka. V do ludzi
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Zostaw Stenka.
:
Zagłosowałem, żebyś sprzedał oba
Prędzej czy później i tak obu się pozbędziesz, więc po co się męczyć zrób to już teraz
Prędzej czy później i tak obu się pozbędziesz, więc po co się męczyć zrób to już teraz
:
Słuszna koncepcja
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
do mnie zdecydowanie bardziej gada Stenek
:
To jeszcze dla porównania tyłeczki i wspólna fota
Nie ukrywam, że opcja pozbycia się obu również wchodzi w grę Ja się specjalnie nie przywiązuję do swoich zegarków Inna sprawa, że wtedy byłoby potrzebne coś nowego, sportowego z białą tarczą Ahhh, osoby by mogły w kilku słowach uzasadniać czemu głosują jak głosują
Nie ukrywam, że opcja pozbycia się obu również wchodzi w grę Ja się specjalnie nie przywiązuję do swoich zegarków Inna sprawa, że wtedy byłoby potrzebne coś nowego, sportowego z białą tarczą Ahhh, osoby by mogły w kilku słowach uzasadniać czemu głosują jak głosują
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
To ja się uzasadnię. Oba zegarki sa fajne, jednak Stenek moim zdaniem jest ciekawszy i gdyby to były moje zegarki i taki wybór do dokonania, to łatwiej byłoby mi się rozstać z Vickiem
Iks napisał/a: |
Ahhh, osoby by mogły w kilku słowach uzasadniać czemu głosują jak głosują |
To ja się uzasadnię. Oba zegarki sa fajne, jednak Stenek moim zdaniem jest ciekawszy i gdyby to były moje zegarki i taki wybór do dokonania, to łatwiej byłoby mi się rozstać z Vickiem
:
Mi stenka za pincet, i problem z glowy.
:
Po obejrzeniu tyłów - zdecydowanie zostaw Stenka.
Vicek nie dość, że kojarzy się z nożami, to tymi nożami chyba mu wykańczali mechanizm
Vicek nie dość, że kojarzy się z nożami, to tymi nożami chyba mu wykańczali mechanizm
:
Stenek zostaje, nie rozumiem popularnosci tych Vickow.
:
Oba nie gadają do mnie - więc obu bym się pozbył (gdybym znalazł, bo z własnej woli bym nie kupił...)
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
A ile tych Vicków widziałeś? Bo raczej na naszych krajowych forach to nie jest jakoś specjalnie popularny brand
Odpowiedz do tematu
Kudlaty napisał/a: |
nie rozumiem popularnosci tych Vickow. |
A ile tych Vicków widziałeś? Bo raczej na naszych krajowych forach to nie jest jakoś specjalnie popularny brand
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW