A dlaczego nie niebieski? Te tu pokazane mają nudne, czarne tarcze, w niebieskim natomiast ma ona piękny połysk. Blue Ray się może przy nim schować.
Odpowiedz do tematu
:
:
bo niebieski jest dla dziewczynek
Segoy
:
Nie wyłamię się przed szereg, jak powiem, że złoto najfajniejsze.
Ale ten co pokazał Seven też jest miodzio.
Ale ten co pokazał Seven też jest miodzio.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Złoto
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Jak wyżej
:
Złoty.
Cały srebrny jest nudny a niebieski akurat w tym modelu wygląda niespecjalnie
Cały srebrny jest nudny a niebieski akurat w tym modelu wygląda niespecjalnie
:
Zdecydowanie złoty - będzie stanowił lepszy punkt wyjścia jeśli dojdzie do modowania tarczy
:
A nawet jak nie Ty to ktoś inny.
Będzie Ci łatwiej sprzedać. Wiadomo, złoto w cenie
Bibliotek@rz napisał/a: |
Zdecydowanie złoty - będzie stanowił lepszy punkt wyjścia jeśli dojdzie do modowania tarczy |
A nawet jak nie Ty to ktoś inny.
Będzie Ci łatwiej sprzedać. Wiadomo, złoto w cenie
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Wuja się znacie. Niebieski albo ewentualnie biały.
:
Seven, Ale nie ma tych kolorów w ankiecie
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
No właśnie nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego. Ale przynajmniej jest opcja "żaden".
:
Mi ten zegarek się nie podoba , ale jakbym miał wybrać to cały czarny robiony na FFF .. bo seryjna tarcza jest nie najlepsza
:
No i brawo ten pan!
Rudolf napisał/a: |
Mi ten zegarek się nie podoba , ale jakbym miał wybrać to cały czarny robiony na FFF .. bo seryjna tarcza jest nie najlepsza |
No i brawo ten pan!
Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Jak już musisz, to złoty.
:
Odpowiedz do tematu
Czarno-złoty jest najfajniejszą wersją tego zegarka. Wiem, bo testowałem wszystkie z wyjątkiem całego złotego
Niebieski byłby też super, ale tylko wtedy, gdyby były niebieskie (granatowe) tarcze. To byłby strzał w w 11
Niebieski byłby też super, ale tylko wtedy, gdyby były niebieskie (granatowe) tarcze. To byłby strzał w w 11