Które Seiko FFF ?
Odpowiedz do tematu

:
A dlaczego nie niebieski? Te tu pokazane mają nudne, czarne tarcze, w niebieskim natomiast ma ona piękny połysk. Blue Ray się może przy nim schować. :foch:

:
bo niebieski jest dla dziewczynek :złośliwiec:

Segoy
:
Nie wyłamię się przed szereg, jak powiem, że złoto najfajniejsze.

Ale ten co pokazał Seven też jest miodzio.

"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."

Jan Oborniak
:
Złoto ;)

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Jak wyżej pifko

Woytec60
[Usunięty]
:
Złoty.
Cały srebrny jest nudny a niebieski akurat w tym modelu wygląda niespecjalnie :/

:
Zdecydowanie złoty - będzie stanowił lepszy punkt wyjścia jeśli dojdzie do modowania tarczy :)

:
Bibliotek@rz napisał/a:
Zdecydowanie złoty - będzie stanowił lepszy punkt wyjścia jeśli dojdzie do modowania tarczy :)

A nawet jak nie Ty to ktoś inny.
Będzie Ci łatwiej sprzedać. Wiadomo, złoto w cenie ;) :D :D :D

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Wuja się znacie. Niebieski albo ewentualnie biały. :foch:

;)

:
plask Seven, Ale nie ma tych kolorów w ankiecie

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
No właśnie nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego. Ale przynajmniej jest opcja "żaden". :D

:
Mi ten zegarek się nie podoba , ale jakbym miał wybrać to cały czarny robiony na FFF .. bo seryjna tarcza jest nie najlepsza ;)

:
Rudolf napisał/a:
Mi ten zegarek się nie podoba , ale jakbym miał wybrać to cały czarny robiony na FFF .. bo seryjna tarcza jest nie najlepsza ;)

No i brawo ten pan! pifko

Pupcia rubcia salcesonik, heloł beloł w dupę słonik!
:
Czarno-złoty jest najfajniejszą wersją tego zegarka. Wiem, bo testowałem wszystkie z wyjątkiem całego złotego :)
Niebieski byłby też super, ale tylko wtedy, gdyby były niebieskie (granatowe) tarcze. To byłby strzał w w 11 :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum