Odpowiedz do tematu
:
Postaram sie mniej miziac po zegarku (to chyba jakie nerwowe mizianie, bo rzeczywiscie nie ma powodu zeby go tak miziac)
:
Ale wyglądać będzie zdecydowanie gorzej
I taki zestaw, to słuszne rozwiązanie
goTomek napisał/a: |
Nawet lepsze będzie, bo nie będzie kusiło do ciągłego przecierania i gmerania po kopercie a odcisków tez nie zostawi |
Ale wyglądać będzie zdecydowanie gorzej
Cytat: |
W rossmanie bywaja rekawice biżuteryjne za ok 10 zl. |
Ptaku napisał/a: |
Postaram sie mniej miziac po zegarku (to chyba jakie nerwowe mizianie, bo rzeczywiscie nie ma powodu zeby go tak miziac) |
I taki zestaw, to słuszne rozwiązanie
:
a po co w ogóle te rękawice? Średnio pojmuję sens ich zakładania do macania zegarków, przecież stal jest nieco twardsza niż palce. A ewentualne ślady na szkle czy kopercie? Bez jaj.
:
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-05-31, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Puryści lingwistycni, mi się filmik podobau
Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-05-31, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Marudzita kumotry Grunt, że koledze "się chce chcieć" tworzyć takie recki. Moim zdaniem udane zresztą. Rękawice ... no cóż-mnie aż tak bardzo nie rażą. Liczy się KLU filmików
:
A dziekuje Kumotrom, co do tych co by chcieli produkcje na poziomie TVN to niestety ale ja jestem amator i tak nie bedzie, nie mam szkoly aktorskiej wiec niestety ale nie umiem ladnie mowic
A z rekawiczek nie zrezygnuje bo na tej kamerze pare plam po paluchach wyglada na zegarku tragicznie albo nic nie widac bo kamera gubi ostrosc, wiec rekawiczki beda Poza tym moze mam parchate palce i sie wstydze
Ale postaram sie mniej machac palcami
W kolejce czekaja:
Damski Tissot Equi-T
Certins DS-1
Casio DW5600
Orient FEU03002 "Cesarski"
Timex T4233
Zastanawiam sie czy zrobic meledyjkowa Montane tak zeby mlodsi mogli zobaczyc co kiedys bylo "Rolex-em" polskiego podworka (mam taka w stanie NOS)
Kolega wciska mi jakiegos Rubicona ale sie bronie (nie wiedzialbym co powiedziec o tym zegarku)
A z rekawiczek nie zrezygnuje bo na tej kamerze pare plam po paluchach wyglada na zegarku tragicznie albo nic nie widac bo kamera gubi ostrosc, wiec rekawiczki beda Poza tym moze mam parchate palce i sie wstydze
Ale postaram sie mniej machac palcami
W kolejce czekaja:
Damski Tissot Equi-T
Certins DS-1
Casio DW5600
Orient FEU03002 "Cesarski"
Timex T4233
Zastanawiam sie czy zrobic meledyjkowa Montane tak zeby mlodsi mogli zobaczyc co kiedys bylo "Rolex-em" polskiego podworka (mam taka w stanie NOS)
Kolega wciska mi jakiegos Rubicona ale sie bronie (nie wiedzialbym co powiedziec o tym zegarku)
:
Ostatnio zmieniony przez miedzwin 2013-06-01, 09:03, w całości zmieniany 1 raz
Montana x1000 tak, koniecznie z testem melodyjek
Ech, aż łezka się w oku kręci...
Ech, aż łezka się w oku kręci...
Ostatnio zmieniony przez miedzwin 2013-06-01, 09:03, w całości zmieniany 1 raz
tygrys sypia czasami
:
Przymierz tego Tissota i pokaż jak leży na zegarku, czekałem aż go założysz a tu nic.
:
@Kudlaty, kazdy ma inna reke bez sensu przymierzanie ja mam niecale 16,5cm a wiekszosc facetow ma duzo wiekszy nadgarstek.
:
Ostatnio zmieniony przez to tamto 2013-06-07, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Dobra racka, błędy były ale kto ich nie popełnia...?, sam jestem dysortografem i wiem jakie to krępujące.
Na szczęście koledzy czuwają, dobrze jest wiedzieć o popełnianych błedach-mamy okazję je poprawiać i rozwijać się.
Na szczęście koledzy czuwają, dobrze jest wiedzieć o popełnianych błedach-mamy okazję je poprawiać i rozwijać się.
Ostatnio zmieniony przez to tamto 2013-06-07, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
:
Wystarczy trochę chęci i pracy - to nie jest nieuleczalne Przynajmniej się nie oburzasz tak jak to mają niektórzy
Odpowiedz do tematu
roberp1 napisał/a: |
sam jestem dysortografem i wiem jakie to krępujące. |
Wystarczy trochę chęci i pracy - to nie jest nieuleczalne Przynajmniej się nie oburzasz tak jak to mają niektórzy