Tissot PRS516
Odpowiedz do tematu

:
Postaram sie mniej miziac po zegarku (to chyba jakie nerwowe mizianie, bo rzeczywiscie nie ma powodu zeby go tak miziac)

Szymon
[Usunięty]
:
goTomek napisał/a:
Nawet lepsze będzie, bo nie będzie kusiło do ciągłego przecierania i gmerania po kopercie a odcisków tez nie zostawi

Ale wyglądać będzie zdecydowanie gorzej ;)

Cytat:
W rossmanie bywaja rekawice biżuteryjne za ok 10 zl.

Ptaku napisał/a:
Postaram sie mniej miziac po zegarku (to chyba jakie nerwowe mizianie, bo rzeczywiscie nie ma powodu zeby go tak miziac)

I taki zestaw, to słuszne rozwiązanie ;)

maciek
[Usunięty]
:
a po co w ogóle te rękawice? Średnio pojmuję sens ich zakładania do macania zegarków, przecież stal jest nieco twardsza niż palce. :)) A ewentualne ślady na szkle czy kopercie? Bez jaj. ;)

:
Puryści lingwistycni, mi się filmik podobau :)

Ostatnio zmieniony przez Entwistle 2013-05-31, 21:25, w całości zmieniany 1 raz
:
Marudzita kumotry :P Grunt, że koledze "się chce chcieć" tworzyć takie recki. Moim zdaniem udane zresztą. Rękawice ... no cóż-mnie aż tak bardzo nie rażą. Liczy się KLU filmików ;)

:
A dziekuje Kumotrom, co do tych co by chcieli produkcje na poziomie TVN to niestety ale ja jestem amator i tak nie bedzie, nie mam szkoly aktorskiej wiec niestety ale nie umiem ladnie mowic :)
A z rekawiczek nie zrezygnuje bo na tej kamerze pare plam po paluchach wyglada na zegarku tragicznie albo nic nie widac bo kamera gubi ostrosc, wiec rekawiczki beda :) Poza tym moze mam parchate palce i sie wstydze :)
Ale postaram sie mniej machac palcami :)

W kolejce czekaja:
Damski Tissot Equi-T
Certins DS-1
Casio DW5600
Orient FEU03002 "Cesarski"
Timex T4233
Zastanawiam sie czy zrobic meledyjkowa Montane tak zeby mlodsi mogli zobaczyc co kiedys bylo "Rolex-em" polskiego podworka (mam taka w stanie NOS)
Kolega wciska mi jakiegos Rubicona ale sie bronie (nie wiedzialbym co powiedziec o tym zegarku)

:
Montana x1000 tak, koniecznie z testem melodyjek :))
Ech, aż łezka się w oku kręci...

Ostatnio zmieniony przez miedzwin 2013-06-01, 09:03, w całości zmieniany 1 raz
tygrys sypia czasami
:
Przymierz tego Tissota i pokaż jak leży na zegarku, czekałem aż go założysz a tu nic. :D

:
@Kudlaty, kazdy ma inna reke bez sensu przymierzanie ja mam niecale 16,5cm a wiekszosc facetow ma duzo wiekszy nadgarstek.

:
Dobra racka, błędy były ale kto ich nie popełnia...?, sam jestem dysortografem i wiem jakie to krępujące.
Na szczęście koledzy czuwają, dobrze jest wiedzieć o popełnianych błedach-mamy okazję je poprawiać i rozwijać się.

Ostatnio zmieniony przez to tamto 2013-06-07, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Szymon
[Usunięty]
:
roberp1 napisał/a:
sam jestem dysortografem i wiem jakie to krępujące.

Wystarczy trochę chęci i pracy - to nie jest nieuleczalne ;) Przynajmniej się nie oburzasz tak jak to mają niektórzy ;)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum