Kupiłem go ponad miesiąc temu na aukro.
Było trochę przebojów, bo sprzedawca chciał przelew bankowy - ale nie potrafił podać kodu SWIFT żeby go zrobić
No w każdym razie, jest!
Pierwsze wrażenie mieszane - kupiony zresztą przypadkiem jako "ryzykowny", ze wskazaniem na "okazję"
Brudny, szkło ostro porysowane.
Ale żeby mieć pewność, czy to hit czy kit, zaglądamy pod sukienkę
No i od razu widz, że ... hit
Oczy moje dojrzały fabryczny, niegrzebany mechanizm, który prawdopodobnie wogle bardzo malo pracował :
Od buźki ...
Jeszcze lepiej
W zasadzie stan fabryczny.
Jedyne co trzeba było zrobić, to popracować20 min nad szkłem
I mamy :
Odpowiedz do tematu
:
Ładny, podoba się.
Antisocial and faceless...
:
Przepisz to sobie Alamosie jakbyś go chciał kiedyś sprzedać.
Cytat: |
Nówka sztuka, nie bita, nie śmigana Panie. Niemiec, stary dziadek, emeryt zakładał go tylko w niedziele do kościoła, a że na wycieczce z zakładu pracy pod Leningrad stracił obie nogi na mrozie to rzadko wychodził. Sam Pan rozumisz, że zegarek leżał głównie w pudełku.
No stan magazynowy kurnia. Jakbym nie musiał to bym nie sprzedawał bo to Panie lokata kapitału. Co ja mówię, że stan magazynowy, lepszy, bo w magazynie się kurzy, a ten to w niemieckim powietrzu był. Panie to Pan nie wiesz jakie oni tam mają w tych Niemcach filtry? Tak jak proszki mają lepsze, tak i filtry, wodę Panie mają lepszą, benzynę i wszystko maja lepsze. Wszystko! To i ten zegarek lepszy jest. No to ja dla Pana po znajomości za tysiąc pińcet mogę go dać razem z brandzoletą. Lepszej okazji Pan nie znajdziesz i jeszcze mi Pan będziesz dziękował. |
Przepisz to sobie Alamosie jakbyś go chciał kiedyś sprzedać.
Foch und Ch.
:
Dodam jeszcze : Niemiec płakal jak sprzedawał ! A potem a do granicy mnie gonił, bo się rozmyślił i chciał odkupić!
:
No, teraz to granica PL-D raczej przeszkodą by nie była .
Antisocial and faceless...
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-06-04, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
ALAMO - to dałeś czadu, super perełka trafiona, WIELKIE GRATY
Zazdroszczę wielce, to dopiero TRAF
czym spolerowałeś
Zazdroszczę wielce, to dopiero TRAF
czym spolerowałeś
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-06-04, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
:
Papier + Capecod.
600, 1200, 2000, CC na końcu.
W sumie nie wiem czy nie powinienem zacząć od 400, i te rysy na rancie zlikwidować, ale były głebokie po wuju i się bałem że soczewkę ze szkła zrobię
600, 1200, 2000, CC na końcu.
W sumie nie wiem czy nie powinienem zacząć od 400, i te rysy na rancie zlikwidować, ale były głebokie po wuju i się bałem że soczewkę ze szkła zrobię
:
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-06-04, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
A tak jeszcze apropos reinkarnacji poliota 3133, to Państwo Gerlachowstwo coś tam kiedyś pokazywało takiego ala, w temacie i słuch zaginął
Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-06-04, 15:32, w całości zmieniany 1 raz
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Zacne dzieło
:
No bo se Żubra wymyśliliśta, tak ?
No to kto to obrobi ?
Na przyszły rok będzie nowe chrono, w automacie - ale dwóch w 2013 nie uciagnęlibyśmy, ani fizycznie, ani technicznie. Tym bardziej przy takim natłoku innych rzeczy w toku.
Iks napisał/a: |
A tak jeszcze apropos reinkarnacji poliota 3133, to Państwo Gerlachowstwo coś tam kiedyś pokazywało takiego ala, w temacie i słuch zaginął |
No bo se Żubra wymyśliliśta, tak ?
No to kto to obrobi ?
Na przyszły rok będzie nowe chrono, w automacie - ale dwóch w 2013 nie uciagnęlibyśmy, ani fizycznie, ani technicznie. Tym bardziej przy takim natłoku innych rzeczy w toku.
:
Teraz to ma ręce i nogi
:
Odpowiedz do tematu
ALAMO, nie miałeś czasem na myśli rezurekcji?