350zł wakacyjne zakupy!
Odpowiedz do tematu

:
Polecam Gulfmana, sam posiadam w orange i jestem bardzo zadowolony.
Na wakacjach sprawdza się w 100%-POLECAM :))

Prawdziwe zwycięstwo to zwycięstwo nad sobą.
:
Cezar napisał/a:
Apa13 napisał/a:
bardziej eleganckie, niż G

Czekaj, zaraz Długas pokaże Ci swoją garniturę w dżi :złośliwiec:

A ja GW-5000. :))

:
zdecydowanie j.springs

Ostatnio zmieniony przez bogdan5712 2013-06-11, 07:46, w całości zmieniany 1 raz
Sylwek
[Usunięty]
:
Jasiek Sprężyna - only :))

:
Jeśli na wakacje w tym badżecie to G-Shock w jakimś ciekawym kolorze więc wstrzymuję się od głosu i w takim zestawieniu nawet bardziej skłaniałbym się ku Jaśkowi.

:
roberp1 napisał/a:
Polecam Gulfmana, sam posiadam w orange
Ciekawe czy można mieć Gulfmana w T-mobile albo w plusie ?
:))

Szymon
[Usunięty]
:
Rudolf napisał/a:
roberp1 napisał/a:
Polecam Gulfmana, sam posiadam w orange
Ciekawe czy można mieć Gulfmana w T-mobile albo w plusie ?
:))

:D

:
G jest nudny ;P cieszy jakiś czas potem brakuje wskazówek i płynącej sekundy. takie moje zdanie.

J springs nie głupi ale submariner parnisa oferuje wiecej w tej cenie. Mam takiego w budżetowej wersji i jestem bardzo zadowolony, trzyma szczelność spokojnie mozna pływać, a z jaśkiem może być strach. Wrzucasz go na fajne kolorowe nato i masz super wakacyjny zegarek.

Sa różne wersje kolorystyczne tylko trzeba troche pogrzebać.
http://www.dajiwatch.com/productshow1319.html
http://www.dajiwatch.com/productshow1319.html

:
A dlaczego z Jaśkiem strach pływać?

:
100m deklarowanej szczelności, brak zakręcanej koronki, dekielek ze szkiełkiem. Przy odpowiedniku jaska w postaci lorusa słyszałem, że ta 100m szczelność mocno naciągana jest.

:
Ja bym jednak bardziej ufał jaśkowym deklarowanym 100m, niż parnisowym 200 :D

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
Ja bym Jaśkowi jednak zaufał - brand Seiko zobowiązuje ;) W tym Parnisie może być loteria i zanim wlazłbym do wody wolałbym sprawdzić na maszynie.

:
Dokładnie.

Koperty w majnfriendowych Parnisach są przystosowane do większego WR, ale quality check, a raczej jego brak, sprawia, że z wodoszczelnością to loteria. Zanim ktoś chce Parnisa użyć do jakieś kąpieli to lepiej rozłożyć, sprawdzić samemu lub w jakimś salonie na maszynie.

:
Poza tym Jasiek ma niejako zapas - do zwykłego pływania wystarczy nawet 50m, Jasiek deklaruje dwa razy więcej więc nie obawiałbym się.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum