Odpowiedz do tematu
: Damski do 5k zł, najlepiej z pozłacanymi elementami
Panowie, koleżanka z pracy mnie zapytała, a ja poza Lonżinem, Hamiltonem i Eposem nie mam innych pomysłów (raczej nie patrzę w stronę pospolitych Certin czy Tissotów, bo koleżanka niepospolita ). Są może jakieś japończyki? Generalnie kwarc raczej nie, brak na razie szczegółowych wytycznych stylistycznych.
: Re: Damski do 5k zł, najlepiej z pozłacanymi elementami
No weź coś tu pomóż...
Kyle napisał/a: |
brak na razie szczegółowych wytycznych stylistycznych. |
No weź coś tu pomóż...
:
Damski ma być
łomega jakaś z diamentem....może
Karolewskiej spytaj, On światowy chłopak
łomega jakaś z diamentem....może
Karolewskiej spytaj, On światowy chłopak
:
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2013-07-19, 09:33, w całości zmieniany 1 raz
Kobieta nie chce kwarca? Zegarek w tym budżecie to bez wątpienia bizuteria, a nie przyrząd do mierzenia czasu. Więc jak już się zaprzedawać, to może na całośc: Rolex vintage - damkę można trafić...
P.S. Paweł pokazywał też przymiarki do damki... kto wie? coś z własnym projektem wzoru tarczy?
P.S. Paweł pokazywał też przymiarki do damki... kto wie? coś z własnym projektem wzoru tarczy?
Ostatnio zmieniony przez Wintergreen 2013-07-19, 09:33, w całości zmieniany 1 raz
Były starszy szeregowy Wintergreen był to złośliwy gnojek, który znajdował zadowolenie w swojej bezsensownej pracy.
:
Ejże, sprawa jest poważna... . Omega ponad budżet, mechanik to mój wymysł (ale zaakceptowany), vintage odpada, a Rolka już kiedyś miała, i to nie najpodlejszego (Daytonę). Oris widzę nie ma nic ciekawego, ogólnie nędza jakaś...
:
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-07-19, 22:56, w całości zmieniany 1 raz
Koleżanka wydaje się być kumata w zegarkowych sprawach. Ja to bym polecił jakiś męski zegarek w rozmiarze do 40mm.
Przykładowo Grand Seiko. Wisiał ostatnio taki ładny kwarcyk na bazarku od Machlo...
Przykładowo Grand Seiko. Wisiał ostatnio taki ładny kwarcyk na bazarku od Machlo...
Ostatnio zmieniony przez Buczo 2013-07-19, 22:56, w całości zmieniany 1 raz
:
RADO
I daj spokój Kobiecie z mechanicznymi. Chyba, że chcesz stać się Jej wrogiem
I daj spokój Kobiecie z mechanicznymi. Chyba, że chcesz stać się Jej wrogiem
Time is meaningless, and yet it is all that exists.
:
+1000
Odpowiedz do tematu
Maro66 napisał/a: |
I daj spokój Kobiecie z mechanicznymi. Chyba, że chcesz stać się Jej wrogiem |
+1000