Dobra ,czy Kemmner jest dostępny na kajdanie ?
Dodam,że wybór padł na ta markę właśnie i na Miyocie
Odpowiedz do tematu
:
:
Na kajdan chcecie go wrzucać?
Nie ma wersji z fabrcznym kajdanem (no bo po co? ). Ewentualnie można cos dokupić, ale moim zdaniem zupełnie nie ma sesnu.
Sylwek napisał/a: |
Dobra ,czy Kemmner jest dostępny na kajdanie ? |
Na kajdan chcecie go wrzucać?
Nie ma wersji z fabrcznym kajdanem (no bo po co? ). Ewentualnie można cos dokupić, ale moim zdaniem zupełnie nie ma sesnu.
:
Szymon, nie "chcecie", tylko Kolega by chciał ,,
ale ja Go przerobię ,tylko jeszcze ze dwie książki przeczytamy
ale ja Go przerobię ,tylko jeszcze ze dwie książki przeczytamy
:
Nie dalej jak dwa tygodnie wstecz pan Kemmner oferował Tonneau z Miyotą w dwóch wersjach. Droższa o jakieś 5 dych, poza standardowym czarnym paskiem, miała również stalowy mesh. W tej chwili jest tylko standardowa, ale zawsze można zapytać o dostępność tej opcji.
Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2013-05-18, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Sylwek napisał/a: |
Dobra ,czy Kemmner jest dostępny na kajdanie ?
Dodam,że wybór padł na ta markę właśnie i na Miyocie |
Nie dalej jak dwa tygodnie wstecz pan Kemmner oferował Tonneau z Miyotą w dwóch wersjach. Droższa o jakieś 5 dych, poza standardowym czarnym paskiem, miała również stalowy mesh. W tej chwili jest tylko standardowa, ale zawsze można zapytać o dostępność tej opcji.
Ostatnio zmieniony przez Kasamene 2013-05-18, 18:48, w całości zmieniany 1 raz
Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Kasamene, i to jest dobra nowina
:
Siem nie wtrącam ale te kostki są ołrajt.
Następny mój sikor będzie też kostka, tylko muszę upolować jakąś nieprzemakalną wersję
Następny mój sikor będzie też kostka, tylko muszę upolować jakąś nieprzemakalną wersję
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Jeszcze w temacie Kemmnera na bransolecie / meshu
Miałem dwa tygodnie przymusowego odwyku od sieci, więc nowości z zapałem ogarniam nowości forumowe i aukcyjne. Może nie nowość dla części z Was, ale na Ebayu znów dostępne są kostki na pasku i na bransolecie, dodatkowo z tarczą w kolorze burgunda
Miałem dwa tygodnie przymusowego odwyku od sieci, więc nowości z zapałem ogarniam nowości forumowe i aukcyjne. Może nie nowość dla części z Was, ale na Ebayu znów dostępne są kostki na pasku i na bransolecie, dodatkowo z tarczą w kolorze burgunda
:
Jak już wykopane, to może tako orientalną kostkę
i wersja blink
A z bardziej nieprzemakalnych podoba mi się taki , też występuje w różnych wersjach kolorystycznych
i wersja blink
A z bardziej nieprzemakalnych podoba mi się taki , też występuje w różnych wersjach kolorystycznych
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
tylko po co ta lupka
Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni
:
wiem że chinol ,popelina,itp
ale mnie wydaje się ładnym być
M-175s
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-07-23, 08:00, w całości zmieniany 2 razy
wiem że chinol ,popelina,itp
ale mnie wydaje się ładnym być
M-175s
Ostatnio zmieniony przez Tomek 2013-07-23, 08:00, w całości zmieniany 2 razy
:
Ładna ta wersja nawet, to jakiś nowy kolor u Rolanda, czy już była wcześniej taka?
...aczkolwiek czarna rulez, nie ma totamto
Kasamene napisał/a: |
Jeszcze w temacie Kemmnera na bransolecie / meshu
(...) na Ebayu znów dostępne są kostki na pasku i na bransolecie, dodatkowo z tarczą w kolorze burgunda |
Ładna ta wersja nawet, to jakiś nowy kolor u Rolanda, czy już była wcześniej taka?
...aczkolwiek czarna rulez, nie ma totamto
:
Niech c się podoba. Ja za darmo bym nie chciał
symela napisał/a: |
http://img30.360buyimg.com/erpWareDetail/g9/M03/08/1F/rBEHaVB9L9UIAAAAAAE09OhEL5EAABwfADHuO0AATUM217.jpg
wiem że chinol ,popelina,itp ale mnie wydaje się ładnym być M-175s |
Niech c się podoba. Ja za darmo bym nie chciał
:
No właśnie, ja się nie spotkałem jeszcze z tą wersją. Inna sprawa, że zegarkowym zbokiem jestem dopiero od stycznia i na pewno wielu rzeczy jeszcze nie widziałem
Pełna zgoda, czarna nie do pobicia
torsen napisał/a: |
...aczkolwiek czarna rulez, nie ma totamto |
No właśnie, ja się nie spotkałem jeszcze z tą wersją. Inna sprawa, że zegarkowym zbokiem jestem dopiero od stycznia i na pewno wielu rzeczy jeszcze nie widziałem
Pełna zgoda, czarna nie do pobicia
:
Ostatnio zmieniony przez symela 2013-07-22, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2013-07-22, 21:47 ]
gdzieś to już czytałem
deja vu
kornel91 napisał/a: |
Niech c się podoba. Ja za darmo bym nie chciał |
gdzieś to już czytałem
deja vu
Ostatnio zmieniony przez symela 2013-07-22, 20:49, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale pewnie nie ja to pisałem Podobają mi się różne zegarki no ten akurat w ogóle i tyle bez urazy
Odpowiedz do tematu
symela napisał/a: | ||
[ Dodano: 2013-07-22, 21:47 ]
gdzieś to już czytałem deja vu |
Ale pewnie nie ja to pisałem Podobają mi się różne zegarki no ten akurat w ogóle i tyle bez urazy