Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-07-23, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
CINIOL - jak kumotra przypili to i na łapę założy, więc może będzie cię jeszcze korumpował, kto wi?
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-07-23, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
:
No ale... no ale... a eBayu jest cała kategoria "nurse watches"...
http://www.ebay.com/sch/N...-/173697/i.html
Część jest oczywiście zupełnie od czapy, ale po szybkim rzucie okiem na kategorię to takiego Fero to sam był łyknął:
http://www.ebay.com/itm/A...=item27d567111f
pozdrawiam
Narfas
http://www.ebay.com/sch/N...-/173697/i.html
Część jest oczywiście zupełnie od czapy, ale po szybkim rzucie okiem na kategorię to takiego Fero to sam był łyknął:
http://www.ebay.com/itm/A...=item27d567111f
pozdrawiam
Narfas
:
Narfas Brutusie łapy precz od Fero
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
OK, OK, nie ma sprawy, ale właśnie zalicytowałem coś innego...
(miałem niczego nie kupować - witaj, chlebie z pasztetem)
pozdrawiam
Narfas
Ciniol napisał/a: |
Narfas Brutusie łapy precz od Fero |
OK, OK, nie ma sprawy, ale właśnie zalicytowałem coś innego...
(miałem niczego nie kupować - witaj, chlebie z pasztetem)
pozdrawiam
Narfas
:
oo, ladne to fero, dzieki za link. Jako, ze to moj watek, to mam moralne prawo licytowac
beceen | ***** ***
:
A masz pielęgniarkę żeby nosiła ??
beceen napisał/a: |
oo, ladne to fero, dzieki za link. Jako, ze to moj watek, to mam moralne prawo licytowac |
A masz pielęgniarkę żeby nosiła ??
:
figę tam masz
[ Dodano: 2013-07-29, 21:06 ]
jak zalicytuje to będzie miał taką co baseny i kaczki będzie mu nosiła
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-07-29, 20:13, w całości zmieniany 1 raz
oo, ladne to fero, dzieki za link. Jako, ze to moj watek, to mam moralne prawo licytowac |
figę tam masz
[ Dodano: 2013-07-29, 21:06 ]
kornel91 napisał/a: |
A masz pielęgniarkę żeby nosiła ?? |
jak zalicytuje to będzie miał taką co baseny i kaczki będzie mu nosiła
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-07-29, 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol ty jak dowalisz heh
:
Ciniol, zalatwiam Ci pana pielegniarza, pomoze w licytacji
beceen | ***** ***
:
pisze w takim razie PW do Revolty - niech se chłopina dorobi w ochronie vipa
a tak poważnie to licytujesz go czy nie? Bo bez sensu byłoby się nawzajem czochrać?
jak licytujesz to napisz i będzie
Ciniol, zalatwiam Ci pana pielegniarza, pomoze w licytacji |
pisze w takim razie PW do Revolty - niech se chłopina dorobi w ochronie vipa
a tak poważnie to licytujesz go czy nie? Bo bez sensu byłoby się nawzajem czochrać?
jak licytujesz to napisz i będzie
:
Ciniol, licytuj do woli, ja odpuszczam - vintage moze sie nie sprawdzic na co dzień.
beceen | ***** ***
:
pewnie się nie sprawdzi ale nie mam podobnego w kolekcji - zobaczymy jak to wygląda i sprawdza się w realu
dzięki
dzięki
:
Panowie, żeby nie było rozczarowań: pogrzebałem właśnie w szrocie i znalazłem jakiegoś Fero Feldmanna 17 jewels. W środku jest jakiś werk na wychwycie kołkowym, więc szału nie ma. Punca jest w takim kretyńskim miejscu że musiałbym wyjąć koło wychwytu żeby ją odczytać, ale to chyba jakiś kołkowy Bettlach.
pozdrawiam
Narfas
pozdrawiam
Narfas
:
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-08-12, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-08-12, 14:40, w całości zmieniany 1 raz