Jaki longines
Odpowiedz do tematu

:
kornel91 napisał/a:
Panowie jedyny szpan na dzielni to tylko Dolce & Gabana albo Emporio Armani . Kobiety to jeszcze Casio znają i to na tyle.

Jeszcze taki rym dla Pana i Pani Emporio Armani :))

+milion

Jakis czas temu jedna laska w pracy zagaila mnie w stylu
(ona) ty to chyba lubisz zegarki bo widze ze czesto je zmieniasz
(ja) ano lubie ale nie tak czesto, tylko raz na tydzien :)
(ona) a masz jakies EA
(ja) nie mam
(ona) patrzy i widzi DS-1 na reku, zamiast kupowac jakis nieznane zegarki kup sobie jakis porzadny EA
-

:
No właśnie kup jakieś porządne EA a ja Cytrynkę wezmę :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ptaku napisał/a:
...(ona) a masz jakies EA
(ja) nie mam...-

:shock: nie masz :?:
Ja mam. Nie EA ale Diesel jest.

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Diesel to dla studenciakow jest (ma maly bonus do zajebistosci), jak smiesz porownywac jakiegos tam D to znanego i sznowanego EA :))

Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-07-28, 09:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Ale musi być 48 mm+ cool

:
Cytat:
CZARNY, idź do jubilera koło Stawskiego na Westerplatte i zmacaj Heritage, imho świetne w rozmiarze 40mm...

To ja się powtórzę, wracając do tematu, że Heritage fajne są:

GALERIA
Facebook: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerstraps
Instagram: Spinnerslife
:
Heritage ma taki fajny klimacik. Jak zegarek z lat 40 -50. Mnie się podoba. Nie wiem tylko czy on nie ma szkiełka hesalitowego? Bo fajniejsze by było szafir.Wtedy nic dodać nic ująć.

:
Ale epicki wątek :shock: , przeczytałem z szerokim uśmiechem.

Co do hesalitu: pleksa jest cool , szczególnie we wintydżach albo w zegarkach "heritage". A wypukły szafir we 'wintydżowym" kształcie to proszenie się o kłopoty. Jedna futryna i witaj serwisie.

A wracając do tematu, tutaj też kleję tego który mnie męczy od jakiegoś czasu, chociaż jeszcze nie miałem okazji przymierzyć. W zasadzie to EDC, ale do garniaka też nie będzie raził. Uniwersalna rzecz.

pozdrawiam
Narfas

:
Mam coś takiego - tylko czarna nie - giloszowana tarcza. Nosi się nieźle. Ale chyba będę puszczał w obieg. Zobaczymy.

:
lajosz napisał/a:
Mam coś takiego - tylko czarna nie - giloszowana tarcza. Nosi się nieźle. Ale chyba będę puszczał w obieg. Zobaczymy.

Chyba masz na myśli Conquesta. To co wkleiłem to Conquest Classic - stosunkowo nowy pomysł Lążina. Ma "lżejszy" wygląd, głownie ze względu na węższy bezel i nie tak ciężkie indeksy, przez co zyskał na finezji.

pozdrawiam
Narfas

:
Tak masz rację. Mam Conquesta. Ale ten który wskazałeś jest fajniejszy. Rzeczywiście taki lżejszy i trochę aqua terrę przypomina. Niemniej mój w dalszym ciągu fajnie się nosi :)

Ostatnio zmieniony przez lajosz 2013-07-29, 14:13, w całości zmieniany 1 raz
:
Dzięki szanownemu Gronu za podpowiedzi i rzeczowe komentarze. Kolesiowi jako zegar do gajera zaaplikowałem.... chronograf, jak na zdjęciach.

p.s. Zdjęcie wykonane po przekroczeniu progu bezwładności na wysokości 1 promila

:
Do gajerka pasi jak ulał ;) :D

Apa13 napisał/a:
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć pifko
:
Fajny :)

Co Cię nie zabije to Cię je#nie po kieszeni :/
emster
[Usunięty]
:
Chyba do taktycznego gajerka :))

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum