zegarek lekarski/pielegniarski
Odpowiedz do tematu

Maras68
[Usunięty]
:
CINIOL - jak kumotra przypili to i na łapę założy, więc może będzie cię jeszcze korumpował, kto wi? :)

Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-07-23, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
:
No ale... no ale... a eBayu jest cała kategoria "nurse watches"...

http://www.ebay.com/sch/N...-/173697/i.html

Część jest oczywiście zupełnie od czapy, ale po szybkim rzucie okiem na kategorię to takiego Fero to sam był łyknął:

http://www.ebay.com/itm/A...=item27d567111f

pozdrawiam
Narfas

:
FERO fajne, a tutaj taki sam Oris jak ten którego miałem:
ORIS

:
Narfas Brutusie łapy precz od Fero :złośliwiec: ;)

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Ciniol napisał/a:
Narfas Brutusie łapy precz od Fero :złośliwiec: ;)

OK, OK, nie ma sprawy, ale właśnie zalicytowałem coś innego... :głową w mur:
(miałem niczego nie kupować - witaj, chlebie z pasztetem)

pozdrawiam
Narfas

:
oo, ladne to fero, dzieki za link. Jako, ze to moj watek, to mam moralne prawo licytowac :złośliwiec:

beceen | ***** ***
:
beceen napisał/a:
oo, ladne to fero, dzieki za link. Jako, ze to moj watek, to mam moralne prawo licytowac :złośliwiec:

A masz pielęgniarkę żeby nosiła ?? cool

:
beceen napisał/a:

figę tam masz :złośliwiec:
;)
[ Dodano: 2013-07-29, 21:06 ]
kornel91 napisał/a:
A masz pielęgniarkę żeby nosiła ?? cool

jak zalicytuje to będzie miał taką co baseny i kaczki będzie mu nosiła
;) :D :D :D

Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2013-07-29, 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Maras68
[Usunięty]
:
:D :D :D :D Ciniol ty jak dowalisz heh

:
Ciniol, zalatwiam Ci pana pielegniarza, pomoze w licytacji :złośliwiec:

beceen | ***** ***
:
beceen napisał/a:
Ciniol, zalatwiam Ci pana pielegniarza, pomoze w licytacji :złośliwiec:

:shock: pisze w takim razie PW do Revolty - niech se chłopina dorobi w ochronie vipa :D
a tak poważnie to licytujesz go czy nie? Bo bez sensu byłoby się nawzajem czochrać?
pifko jak licytujesz to napisz i będzie pifko

:
Ciniol, licytuj do woli, ja odpuszczam - vintage moze sie nie sprawdzic na co dzień. pifko

beceen | ***** ***
:
pewnie się nie sprawdzi ale nie mam podobnego w kolekcji - zobaczymy jak to wygląda i sprawdza się w realu
dzięki pifko

:
Panowie, żeby nie było rozczarowań: pogrzebałem właśnie w szrocie i znalazłem jakiegoś Fero Feldmanna 17 jewels. W środku jest jakiś werk na wychwycie kołkowym, więc szału nie ma. Punca jest w takim kretyńskim miejscu że musiałbym wyjąć koło wychwytu żeby ją odczytać, ale to chyba jakiś kołkowy Bettlach.

pozdrawiam
Narfas

Maras68
[Usunięty]
:
JEST :!: :!:

http://www.ebay.com/itm/V...=item4d0e9377d6

Ostatnio zmieniony przez Maras68 2013-08-12, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum