:
jak większość - głos na citizen
:
Oczywiście Citizen.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
:
Citek fajniejszy - i ma kółko logarytmiczne
Ostatnio testowałem je we Francji przy przeliczaniu ojro - kolega dziwnie na mnie patrzył jak w każdym sklepie zerkałem najpierw na cenę, a potem na zegarek
:
no to niech będzie, że Citek...
czy znajdę gdzieś lepszą ofertę niż tutaj:
http://www.dutyfreeisland...de=BJ7010%2D59E
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Gdzieś widziałem za 215, ale i tak click-a-watch będzie chyba najlepszym wyborem - mniejsze (zerowe może nawet?) ryzyko ovatowania, bo wysyłają przez Szwecję.
http://www.click-a-watch....59e-bj7010.html
:
Seven, a jaka cena wysyłki do Polski?
:
Seiko super, ale "taki zwykły" - citek
"trzeba nim począśc zeby zaczoł chodzic"
:
Jazz-, bez pudełka free, z pudełkiem 4$...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Wszystko OK. Przesyłki idą około tygodnia i szczurki się jej nie czepiają (sweden post).
sklep sprawdzony wielokrotnie przez kumotrów (2 razy przeze mnie).
Możesz też napisać, żeby zadeklarowali jako low value gift. Mi seiko fff przyszedł jako $10 wartości.
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2014-01-02, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
Mario79 napisał/a: |
rmaya napisał/a: | Wszystko OK. Przesyłki idą około tygodnia i szczurki się jej nie czepiają (sweden post).
sklep sprawdzony wielokrotnie przez kumotrów (2 razy przeze mnie).
Możesz też napisać, żeby zadeklarowali jako low value gift. Mi seiko fff przyszedł jako $10 wartości. |
Mam rozumieć że cena finalna wyjdzie właśnie te 224 zielonych, bez dodatkowych opłat? |
Tyle finalnie zapłacisz w sklepie, a gwarancji braku dodatkowych opłat nikt Ci nie da , jednak dotychczas z tego sklepu chyba się nie zdarzały
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused