Miałem trochę gratów sam nie wiem skąd a koperta wydała się fajna więc skleciłem takie coś
Oczywiście koperta wymaga jeszcze dużo pracy a tarcza nie jest jeszcze przymocowana... Myślę jak to zrobić bo pod spodem jedynie koła daty a pinów brak...
W środku 7006
Fajny?
Odpowiedz do tematu
: Plongier kostka
Skate or die!
:
Fajny
Nosiłbym, może tylko ożywiłbym trochę bardziej sekundę.
Nosiłbym, może tylko ożywiłbym trochę bardziej sekundę.
:
Obleci.
Żeby to jakoś zmontować, ja bym zdjął koło z dniami tygodnia, i będziesz mieć dość dużą powierzchnię płyty werku żeby przykleić tarczę. Taśma dwustronna+kartonik o grubości koła daty+taśma dwustronna.
O tak :
Żeby to jakoś zmontować, ja bym zdjął koło z dniami tygodnia, i będziesz mieć dość dużą powierzchnię płyty werku żeby przykleić tarczę. Taśma dwustronna+kartonik o grubości koła daty+taśma dwustronna.
O tak :
:
Sylwek, tak - dzięki.
Krzychu - ale tam nie będzie sie nic pokazywać w okienku daty wtedy
Krzychu - ale tam nie będzie sie nic pokazywać w okienku daty wtedy
Skate or die!
:
Pietka, dobry Modzik, sekundówkę tylko bym lumną, bądź choć lakierem wypełnił.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Nio właśnie nie Boś sie zasugerował ostatnią fotą ona jest przekręcona w lewo o 90º, ten zegar ma i datę i dzień tygodnia (i dziury w tarczy też)
prezesso, fajna kostka podoba się
ALAMO napisał/a: |
No i dlatego mozesz zdjąć koła, tak? Nawet oba. Ale koło dni tygodnia łatwiej. |
Nio właśnie nie Boś sie zasugerował ostatnią fotą ona jest przekręcona w lewo o 90º, ten zegar ma i datę i dzień tygodnia (i dziury w tarczy też)
prezesso, fajna kostka podoba się
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Fajny mod
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Ja też kropeczka lumy
wahin napisał/a: |
Fajny
Nosiłbym, może tylko ożywiłbym trochę bardziej sekundę. |
Ja też kropeczka lumy
:
Odpowiedz do tematu
Coś tam zrobię - póki co zamontowalem co było pod ręką. Tzn mam jeszcze czerwone ale to juz w ogóle nie pasuje.
Skate or die!