Orient ER27007W
Odpowiedz do tematu

: Orient ER27007W
Witam
Przymierzam się do zakupu tego zegarka:

http://www.creationwatche...watch-3433.html

Ktoś już kupował na tej stronie, są godni zaufania?
Shipping darmowy do Polski to wychodzi na to, że by mnie kosztował tylko 80 euro? :shock:
Widzę, że przez PayPal można płacić. Nigdy nie kupowałem przez internet z obcej strony internetowej... Mogą czekać mnie jakieś niespodzianki po zamówieniu? :))

:
Sklep sprawdzony, sam kupiłem parę sztuk.
Ship darmowy, tylko koniecznie trzeba wybrać Registered Parcel Shipping jako sposób wysyłki i dobrze jeszcze potwierdzić ten wybór mailem. Czas oczekiwania sie wydłuży do ok. 2-3 tygodni, ale w przeciwnym wypadku wyślą kurierem (DHL/Fedex), też za darmo, ale w tu niespodzianki przy odbiorze pewne ;)
Co nie znaczy, że zwykłą pocztą ich na pewno nie będzie, ale jest duże prawdopodobieństwo, że jednak nie :))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

mietekd
:
Sklep sprawdzony, jak napisał goTomek. Brałem od nich dwa zegarki, wszystko odbyło się bezproblemowo.

Ale wybrałbym ten sklep :arrow: http://www.click-a-watch....ness-watch.html

Cena $2 wyższa ale zegarek na bransolecie i prawdopodobieństwo dodatkowych opłat nieporównywalnie niższe ..

Sklep również sprawdzony przez wielu z nas. Czas oczekiwania ok. 2 tygodni.

:
Dzięki Panowie

[ Dodano: 2013-08-21, 20:33 ]
Panie Tomku, a powiedz mi proszę jak tam jest z wysyłką (darmowa/płatna)?
Kolor tarczy ma znaczenie? Słyszałem, że czarna pasuje do wszystkiego, a biała głównie do eleganckiego ubioru, jasnych koszul. Jest na to jakaś zasada, czy jak kto lubi? Jaki kolor tarczy sam byś wybrał?

:
marakesz500 napisał/a:
Panie Tomku, a powiedz mi proszę jak tam jest z wysyłką (darmowa/płatna)?

goTomek napisał/a:
Ship darmowy, tylko koniecznie trzeba wybrać Registered Parcel Shipping jako sposób wysyłki i dobrze jeszcze potwierdzić ten wybór mailem. Czas oczekiwania sie wydłuży do ok. 2-3 tygodni, ale w przeciwnym wypadku wyślą kurierem (DHL/Fedex), też za darmo, ale w tu niespodzianki przy odbiorze pewne ;)

:głową w mur:

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
Panie Emre, a czy czytając mój temat nie wywnioskował Pan, że pytam o sklep click-a-watch.com?

:
free...

"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."

:
Emre napisał/a:
free...

Dziękuję :)

Kolor tarczy ma znaczenie? Słyszałem, że czarna pasuje do wszystkiego, a biała głównie do eleganckiego ubioru, jasnych koszul. Jest na to jakaś zasada, czy jak kto lubi? Jaki kolor tarczy wam bardziej odpowiada?

:
ale Ty z tym zegarkiem wybierasz się na kolację z Elżbietą II?

stary, kupuj to co Ci się podoba i noś jak chcesz...

wczoraj np. trener Urban założył jakiś plastikowy digital do garniaka... :))

:
Nie znam się na zegarkach, a nie chcę wyjść na wieśniaka :D hehehe Ok. wezmę sobie twoją radę do serca. :)

:
marakesz500 napisał/a:
Jaki kolor tarczy wam bardziej odpowiada?

Se policzyłem i mam tak mniej więcej po równo jasnych i ciemnych, z tym że białych więcej niż czarnych cool
Bierz co Ci sie podoba i tak za chwilę dokupisz drugi w innym kolorze, potem kolejny i juz poleci :D
Miałem ten model o którym piszesz, akurat czarny, ładny był, ale szkło brudziło się od patrzenia, a na czarnym tle każdy paproszek czy tłusta plamke od razu było widać.

Strasznie mnie to wkurzało i sprzedałem. Więc tego akurat mocno polecam białego, czarnego se np. bambino później kupisz ;)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Emre napisał/a:
free...

Dziękuję :)

Kolor tarczy ma znaczenie? Słyszałem, że czarna pasuje do wszystkiego, a biała głównie do eleganckiego ubioru, jasnych koszul. Jest na to jakaś zasada, czy jak kto lubi? Jaki kolor tarczy wam bardziej odpowiada?

Dobrze słyszałeś :)
Kolor ma takie samo znaczenie jak rodzaj biżuterii, zakładanej do każdej z kolejnych damskich kreacji.
Zegarki to nasza biżuteria i sposób jej dobierania do odzienia nie powinien być przypadkowy, choć niektórzy preferują odstępstwa od normy, ale to są przeważnie ludzie obrzydliwie bogaci, lub na stołkach co na jedno wychodzi ;)

goTomek
piękny ten Orient.

Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-08-24, 07:00, w całości zmieniany 1 raz
:
Już zdaje się raz pożegnaliśmy ?

Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2013-08-25, 13:21, w całości zmieniany 1 raz
:
Bimberek napisał/a:

Zegarki to nasza biżuteria i sposób jej dobierania do odzienia nie powinien być przypadkowy, choć niektórzy preferują odstępstwa od normy, ale to są przeważnie ludzie obrzydliwie bogaci, lub na stołkach co na jedno wychodzi ;)

:D :D :D
Popatrz, popatrz ile tu u nas na forumie obrzydliwie bogatych na stołkach :D :D

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum