Jakość zegarków z Getat, a z innych źródeł
Odpowiedz do tematu

:
A mógłbyś wrzucić takie zdjęcie, jak Koledzy wcześniej?

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER
:
Postaram sie jutro cos wrzucic ;)

:
Ma ktoś jakiegoś maila do Getat? Szukam na stronie i nie mogę znaleźć. :głową w mur:

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
muchacho_ napisał/a:
Postaram sie jutro cos wrzucic ;)

Thx

:
Ja wysyłałem jakąś korespondencję ostatnio na: info@getat-watch.com
Inna sprawa, że bez odzewu z ich strony :))
Faktura, tak jak to chyba standardowo u nich bywa, przyszła chyba z tydzień po "kliku".

W "PayPal request" widniał z kolei taki adres:
Handlowiec
Lau Wan Chi
gekkoworld15@gmail.com

Crux Sacra Sit Mihi Lux Non Draco Sit Mihi Dux
:
Ja własnie z nim rozmawiam przez ten adres info, ale strasznie wolno idzie. Ostatnio napisałem 16.08 i do tej pory bez odzewu...

:
Oni zdaje sie odpowiadają tylko przez formularz.

Co do lumy, to akurat uważam, że ubytki takie jak ma Tomek to nadają bardziej vintydzowego charakteru niż te ciapki. Bo te ciapki niestety są jaskrawo różowo-pomarańczowe. Gdyby były brązowe/beżowe to ok ale tak...
White superlume rzeczywiście ma chropowatosc ale minimalną ale raczej nie ciapkowatosc. Przynajmniej u mnie.

Konkluzja u mnie jest taka, że na dzien dzisiejszy i tak zamowilbym w getat i wziął C3 bo jest standardowa ale raczej wchodzi w beż, przynajmniej na fotce...

Skate or die!
:
ok dzięki skrobnąłem maila, jak jutro nie odpiszą to spróbuję przez formularz.

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
KamilZlg napisał/a:
A mógłbyś wrzucić takie zdjęcie, jak Koledzy wcześniej?

IMG_0445 by muchacho86, on Flickr

Na zywo nie wyglada to tak zle :P

Ostatnio zmieniony przez muchacho_ 2013-08-23, 16:16, w całości zmieniany 1 raz
:
Dzięki wielkie. Czyli masz racje, to po prostu loteria :/

Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER
:
Co dziwne u mnie dotyczy to tylko tych dwoch indeksow (10 i 11). Reszta ma rowna polozona lume. Moze chinczyki malowaly od 12 do 24 po kolei i na koniec im sie luma skonczyla? :D

:
Na Twoim zdjęciu w wątku o MM nie widać tego, ale juz u Tomka ubytki są juz widoczne na pierwszy rzut oka. No cóż, trzeba będzie zaryzykować, bo ten zegar jest za fajny, żeby go odpuścić.

:
Na pierwszy rzut oka faktycznie widać te dziurki w lumie na wskazówkach, ale to tylko na zdjęciu, na żywo trzeba spojrzeć drugi, albo i trzeci raz ;)
Zdjęcia jak lupa, czasem zdradzają za dużo :D
No i jak to ma być wintydż, to takie ubytki są nawet na miejscu :) A poza tymi "brakami" reszta jest super

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

A poza tymi "brakami" reszta jest super

KamilZLG widzę, że chciałbyś ideał a to nie Panuraj. Ja nie mam MM ale jak Panowie co mają tyle zegarków nie narzekają to i ty nie będziesz :) A zegarek jak zegarek ryskę zrobisz na kopercie to o lumie zapomnisz :)

Ostatnio zmieniony przez kornel91 2013-08-23, 19:09, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
PAM też kiedyś będzie ;) , ale fakt: czym dłużej zbieram, tym staję się coraz bardziej wybredny, zrzędliwy i czepliwy :))

Aaa i jeszcze jedno: nie wypowiadamy głośno słowa: "rysa" plask , a jak jest ryzyko, że zegar ją złapie, to zakładam G-Shocka ;)

Ostatnio zmieniony przez KamilZlg 2013-08-23, 19:14, w całości zmieniany 2 razy
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum