:
KamilZlg napisał/a: |
PAM też kiedyś będzie , ale fakt: czym dłużej zbieram, tym staję się coraz bardziej wybredny, zrzędliwy i czepliwy
Aaa i jeszcze jedno: nie wypowiadamy głośno słowa: "rysa" , a jak jest ryzyko, że zegar ją złapie, to zakładam G-Shocka |
Nie zawsze się tak da. Ja też się pilnuję ale ryski się zdarzają Chyba, że ma się ze 30 zegarków to już inaczej
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
I jak tam, kiedy leci zamowienie?
Tak sie naczytalem tego tematu, ze sam bym zamowil sobie jeszcze jednego do parki - mechanik, tarcza MM, srebrne wskazowki 45mm, biala luma swiecaca na niebiesko i czarny pasek croco
:
Zamówienie pewnie poleci dopiero, gdy sprzedam jeszcze jedną Amfibię, no chyba, że nie wytrzymam i kolejny raz zainwestuję następne pieniądze
Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER
:
Qwa napisałem do nich... po tygodniu odpisali, a teraz znów ponad tydzień cisza...
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ja - przez Rudolfa - zamówiłem w czwartek i dziś Rudolf dał mi znać, ze opłacone i czekamy na wysylke.
Omega Seamaster 300 M, Certina DS-1 Limited Edition, Atlantic Seahunter 7035, Casio G-Shock GW-9400-1ER
:
Ja chciałem zamówić, ale to czego chcę nie mają na sklepie w opcji "kup teraz", więc muszę to dogadać.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, masz jakiś kontakt z Getat, bo mi się jednak urwał...
:
Odebrałem drugi zegar (dla taty
) od Getata, tym razem wszystko jak należy, Crown Guard działa aż miło.
Tylko uzgadniałem z nim, że mi wyśle dłuższy wałek do mojej Mariny, ale niestety w przesyłce go nie znalazłem... Napisałem do niego, ciekawe kiedy odpowie.