Odpowiedz do tematu
:
Ja właśnie siedzę na stołku, kartofle na obiad obieram
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
A ja siedzę na stołku i chleb pasztetem smaruję
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
U mnie suchy chleb i woda bo na nowy zbieram.
aaaaa i zapomniałem dodać że w skarpetach i sandałach chodzę bo nie obchodzą mnie trendy wyznaczane przez kochających inaczej, i tak jest po prostu higieniczniej.
http://www.wiocha.pl/634114
Czyżby uaktywniła się grupa trzymająca władzę na stołkach, że własnego zdania już nie można napisać ?
aaaaa i zapomniałem dodać że w skarpetach i sandałach chodzę bo nie obchodzą mnie trendy wyznaczane przez kochających inaczej, i tak jest po prostu higieniczniej.
http://www.wiocha.pl/634114
Czyżby uaktywniła się grupa trzymająca władzę na stołkach, że własnego zdania już nie można napisać ?
Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Oczywiście, że możesz mieć własne zdanie, tylko musi ono być zbieżne ze zdaniem władzy na stołkach
Bimberek napisał/a: |
Czyżby uaktywniła się grupa trzymająca władzę na stołkach, że własnego zdania już nie można napisać ? |
Oczywiście, że możesz mieć własne zdanie, tylko musi ono być zbieżne ze zdaniem władzy na stołkach
:
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-08-25, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
Czy to są pogróżki
Zawsze pilnowałem własnego stołka i dobrze na tym wychodziłem.
Moda zaś zmienną jest i uzależniona od ilości ludności napływowej.
Pozostaję przy niezmiennym stylu, czyli biały cyferblat ze złotą kopertą slim, który i do garnituru z białą koszulą pasuje i do smokingu.
Zawsze pilnowałem własnego stołka i dobrze na tym wychodziłem.
Moda zaś zmienną jest i uzależniona od ilości ludności napływowej.
Pozostaję przy niezmiennym stylu, czyli biały cyferblat ze złotą kopertą slim, który i do garnituru z białą koszulą pasuje i do smokingu.
Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-08-25, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
:
Cześć Krzysiu
Zdajesz sobie sprawę, że nie możesz mnie wyrzucić z tego forum choćbyś bardzo chciał? Niestety nie masz szans dowiedzieć się czy nowy użytkownik to nie przypadkiem ten marakesz500 Najlepiej nie aktywuj nowych konto. hehehe Przegrałeś
Taka opcja:
- ktoś rejestruje u was 3-6 kont dziennie (w różnych odstępach czasu) i czeka aż zostanie aktywowane 10 lub więcej.
- ktoś o 3 bądź 4 nad ranem na wszystkich kontach odpala bota spamujacego.
Na forum zostałyby zrzucone tony spamu. Już widzę jak siedzisz ze łzami w oczach i sprzątasz forum hehehe Mam nadzieję, że nie trafi ci się równie złośliwa osoba jak ty, bo szkoda użytkowników którzy są bardzo mili (tylko ty jesteś taką jedną wredną małpeczką ), która wymyśla sobie punkty regulaminu i przesyła je w wiadomości prywatnej by komuś dokuczyć.
Ok. następne konto stworzę dziś, jutro, za tydzień, albo za miesiąc... i zostanę z wami, bo lubię użytkowników tego forum. Są bardzo sympatyczni. Najlepsze jest to, że nie masz możliwości mnie zidentyfikować i wyrzucić z tego forum. Wystarczy, że się nie ujawnię i już jestem z wami na stałe hehe
ALAMO banuj twardo to konto i do usłyszenia pod innym nickiem, ale będę już jako tajnos agentos i będę się z ciebie śmiał
(Nie lepiej zainwestować w to forum? Mielibyście lepszy skrypt, zabezpieczenia, szatę graficzną? Szkoda wam kasy? Może użytkownicy się zrzucą).
Pozdro Krzysiu
Patrzcie jaki kozak
ALAMO napisał/a: |
..a najlepiej, identyczne. |
Cześć Krzysiu
Zdajesz sobie sprawę, że nie możesz mnie wyrzucić z tego forum choćbyś bardzo chciał? Niestety nie masz szans dowiedzieć się czy nowy użytkownik to nie przypadkiem ten marakesz500 Najlepiej nie aktywuj nowych konto. hehehe Przegrałeś
Taka opcja:
- ktoś rejestruje u was 3-6 kont dziennie (w różnych odstępach czasu) i czeka aż zostanie aktywowane 10 lub więcej.
- ktoś o 3 bądź 4 nad ranem na wszystkich kontach odpala bota spamujacego.
Na forum zostałyby zrzucone tony spamu. Już widzę jak siedzisz ze łzami w oczach i sprzątasz forum hehehe Mam nadzieję, że nie trafi ci się równie złośliwa osoba jak ty, bo szkoda użytkowników którzy są bardzo mili (tylko ty jesteś taką jedną wredną małpeczką ), która wymyśla sobie punkty regulaminu i przesyła je w wiadomości prywatnej by komuś dokuczyć.
Ok. następne konto stworzę dziś, jutro, za tydzień, albo za miesiąc... i zostanę z wami, bo lubię użytkowników tego forum. Są bardzo sympatyczni. Najlepsze jest to, że nie masz możliwości mnie zidentyfikować i wyrzucić z tego forum. Wystarczy, że się nie ujawnię i już jestem z wami na stałe hehe
ALAMO banuj twardo to konto i do usłyszenia pod innym nickiem, ale będę już jako tajnos agentos i będę się z ciebie śmiał
(Nie lepiej zainwestować w to forum? Mielibyście lepszy skrypt, zabezpieczenia, szatę graficzną? Szkoda wam kasy? Może użytkownicy się zrzucą).
Pozdro Krzysiu
Patrzcie jaki kozak
Cytat: |
Pkt. 12 regulaminu bazaru.
To jest forum o zegarkach. Nie widziałem twoich postów na ten temat. Odbieram ci uprawnienia do wystawiania ofert do czasu gdy zobaczę że ty tutaj chcesz rozmawiać na temat, a nie sprzedawać na bazarku. Krzysiek |
:
A ja mogę?
Inne też zbanujemy.
lukaswawa napisał/a: |
ALAMO banuj twardo to konto |
A ja mogę?
lukaswawa napisał/a: |
do usłyszenia pod innym nickiem |
Inne też zbanujemy.
:
Nie można mu blokady na IP dać?
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, już to zrobiliśmy.
Ale z innego się zarejestrował i łączył
Ale z innego się zarejestrował i łączył
:
skąd się tacy biorą
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Z nudów zapewne, ale spoko, jeszcze tylko tydzień, wakacje się skończą
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Eh, że się komuś chce takie rzeczy wypisywać...
:
Odpowiedz do tematu
Niech pisze, niech pisze
Niestety, pany policjanty potrzebują trochę materiałów żeby sprawa o stalking im się opłacała
Niestety, pany policjanty potrzebują trochę materiałów żeby sprawa o stalking im się opłacała