Orient ER27007W
Odpowiedz do tematu

:
Ja właśnie siedzę na stołku, kartofle na obiad obieram :D

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
U mnie suchy chleb i woda bo na nowy zbieram.
aaaaa i zapomniałem dodać że w skarpetach i sandałach chodzę bo nie obchodzą mnie trendy wyznaczane przez kochających inaczej, i tak jest po prostu higieniczniej.
http://www.wiocha.pl/634114
Czyżby uaktywniła się grupa trzymająca władzę na stołkach, że własnego zdania już nie można napisać ?

Normalność, to indywidualne postrzeganie rzeczywistości.
:
Bimberek napisał/a:

Czyżby uaktywniła się grupa trzymająca władzę na stołkach, że własnego zdania już nie można napisać ?

Oczywiście, że możesz mieć własne zdanie, tylko musi ono być zbieżne ze zdaniem władzy na stołkach :P

:
..a najlepiej, identyczne. :D

:
Czy to są pogróżki ;)
Zawsze pilnowałem własnego stołka i dobrze na tym wychodziłem.
Moda zaś zmienną jest i uzależniona od ilości ludności napływowej.
Pozostaję przy niezmiennym stylu, czyli biały cyferblat ze złotą kopertą slim, który i do garnituru z białą koszulą pasuje i do smokingu.

Ostatnio zmieniony przez Bimberek 2013-08-25, 14:56, w całości zmieniany 1 raz
lukaswawa
[Usunięty]
:
ALAMO napisał/a:
..a najlepiej, identyczne. :D

Cześć Krzysiu :D

Zdajesz sobie sprawę, że nie możesz mnie wyrzucić z tego forum choćbyś bardzo chciał? :D Niestety nie masz szans dowiedzieć się czy nowy użytkownik to nie przypadkiem ten marakesz500 :D Najlepiej nie aktywuj nowych konto. hehehe Przegrałeś :D

Taka opcja:
- ktoś rejestruje u was 3-6 kont dziennie (w różnych odstępach czasu) i czeka aż zostanie aktywowane 10 lub więcej.
- ktoś o 3 bądź 4 nad ranem na wszystkich kontach odpala bota spamujacego.
Na forum zostałyby zrzucone tony spamu. Już widzę jak siedzisz ze łzami w oczach i sprzątasz forum hehehe Mam nadzieję, że nie trafi ci się równie złośliwa osoba jak ty, bo szkoda użytkowników którzy są bardzo mili (tylko ty jesteś taką jedną wredną małpeczką :D ), która wymyśla sobie punkty regulaminu i przesyła je w wiadomości prywatnej by komuś dokuczyć.

Ok. następne konto stworzę dziś, jutro, za tydzień, albo za miesiąc... i zostanę z wami, bo lubię użytkowników tego forum. Są bardzo sympatyczni. Najlepsze jest to, że nie masz możliwości mnie zidentyfikować i wyrzucić z tego forum. Wystarczy, że się nie ujawnię i już jestem z wami na stałe hehe

ALAMO banuj twardo to konto i do usłyszenia pod innym nickiem, ale będę już jako tajnos agentos i będę się z ciebie śmiał :D

(Nie lepiej zainwestować w to forum? Mielibyście lepszy skrypt, zabezpieczenia, szatę graficzną? Szkoda wam kasy? :D Może użytkownicy się zrzucą).

Pozdro Krzysiu

Patrzcie jaki kozak :D

Cytat:
Pkt. 12 regulaminu bazaru.
To jest forum o zegarkach.
Nie widziałem twoich postów na ten temat.
Odbieram ci uprawnienia do wystawiania ofert do czasu gdy zobaczę że ty tutaj chcesz rozmawiać na temat, a nie sprzedawać na bazarku.
Krzysiek

:
lukaswawa napisał/a:
ALAMO banuj twardo to konto

A ja mogę?
:twisted:

lukaswawa napisał/a:
do usłyszenia pod innym nickiem

Inne też zbanujemy.

:
Nie można mu blokady na IP dać? hmmm

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Iks, już to zrobiliśmy.
Ale z innego się zarejestrował i łączył :-(

:
skąd się tacy biorą :głową w mur:

YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Z nudów zapewne, ale spoko, jeszcze tylko tydzień, wakacje się skończą :))

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

:
Niech pisze, niech pisze :-)
Niestety, pany policjanty potrzebują trochę materiałów żeby sprawa o stalking im się opłacała :-)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum