Poszukiwania niebieskiego chrono w przystępnej cenie
Odpowiedz do tematu

:
...profesjonalnie, to dopiero miało być ...
Aleś podle przejął władzę, uzurpatorze - przez co nie doszło do profesjonalizacji, i skończyło się władanie największego z adminów od czasu Mieszka I...
Teraz już można obrzydliwie insynuować, że jakiś powoźnik bolidu formuły jest lepszy od TEGO powoźnika ...
I administracja nie ma zdania w kwestii powoźników. To ze wszech miar oburzające ...
A do tego jeszcze ... nie dają łapówek te wstrętne gerlachy ... I jeszcze dopuszczają na zawłaszczone uprzednio forum innych, za darmo - czym tylko podkreślają oczywistą oczywistość że zawłaszczyli ...

:
:popcorn:

Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ALAMO, też bym się napił, bo mam kaca po wczorajszym...
A nie mogę :głową w mur:

:
jak to nie dają łapówek ??? :shock:
A podstępnie wydębiony po zaniżonej wartości, "żetonibynazamianę" za jakieś tam byle jakie seiko, najwyższej jakości żółty japoński wytwór inżynierii (4xdroższy) to co, ja się pytam, jeśli nie łapówka?!?!
I to jeszcze od Starszego Pana co to podobno NIGDY zegarków się nie pozbywa - toż to jawne łapówkarstwo Gerlachów! :foch:

:złośliwiec: ;)

Skate or die!
:
No i się kufa wydało.
Cały misterny plan w diabły :głową w mur:

:D

:
prezesso, oooooowypraszam sobie , to był prywatny geszeft :D

:
O to to właśnie.
A gdzie moja działka jest ??

:
ALAMO, mówisz o ogródku warzywnym :D

:
Przestać mi tu spamować w moim wątku bo fpysk :P

:
I jeszcze reprymenduje się tu modów i adminów, o! To jest normalnie nie do pomyślenia na profesjonalnym forumie :P :D

:
ALAMO napisał/a:
To jest normalnie nie do pomyślenia na profesjonalnym forumie

Właśnie!

A temat o niebieskim chrono już był ;-)
http://www.chinawatches.p...t=11250&start=0

:
Tak wiem, przejrzałem w całości, jednak nie ten budżet.
Chyba będę musiał polowac na coś na zatoce :/

:
blaise, spoko - daj znać, jak coś fajnego znajdziesz.

BTW - czy na baterię może być?
Bo jak tak, to może Wired?

Albo z tej samej stajni:

:
Na bateryjkę też wchodzi w grę choć szukam czegoś bardziej w stylu vintage (nie okrągły kształt koperty).
Do tego spodobały mi się ostatnio bullheady :głową w mur:

Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-08-26, 12:56, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum