...profesjonalnie, to dopiero miało być ...
Aleś podle przejął władzę, uzurpatorze - przez co nie doszło do profesjonalizacji, i skończyło się władanie największego z adminów od czasu Mieszka I...
Teraz już można obrzydliwie insynuować, że jakiś powoźnik bolidu formuły jest lepszy od TEGO powoźnika ...
I administracja nie ma zdania w kwestii powoźników. To ze wszech miar oburzające ...
A do tego jeszcze ... nie dają łapówek te wstrętne gerlachy ... I jeszcze dopuszczają na zawłaszczone uprzednio forum innych, za darmo - czym tylko podkreślają oczywistą oczywistość że zawłaszczyli ...
Odpowiedz do tematu
:
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
ALAMO, też bym się napił, bo mam kaca po wczorajszym...
A nie mogę
A nie mogę
:
jak to nie dają łapówek ???
A podstępnie wydębiony po zaniżonej wartości, "żetonibynazamianę" za jakieś tam byle jakie seiko, najwyższej jakości żółty japoński wytwór inżynierii (4xdroższy) to co, ja się pytam, jeśli nie łapówka?!?!
I to jeszcze od Starszego Pana co to podobno NIGDY zegarków się nie pozbywa - toż to jawne łapówkarstwo Gerlachów!
A podstępnie wydębiony po zaniżonej wartości, "żetonibynazamianę" za jakieś tam byle jakie seiko, najwyższej jakości żółty japoński wytwór inżynierii (4xdroższy) to co, ja się pytam, jeśli nie łapówka?!?!
I to jeszcze od Starszego Pana co to podobno NIGDY zegarków się nie pozbywa - toż to jawne łapówkarstwo Gerlachów!
Skate or die!
:
No i się kufa wydało.
Cały misterny plan w diabły
Cały misterny plan w diabły
:
Przestać mi tu spamować w moim wątku bo fpysk
:
I jeszcze reprymenduje się tu modów i adminów, o! To jest normalnie nie do pomyślenia na profesjonalnym forumie
:
Właśnie!
A temat o niebieskim chrono już był
http://www.chinawatches.p...t=11250&start=0
ALAMO napisał/a: |
To jest normalnie nie do pomyślenia na profesjonalnym forumie |
Właśnie!
A temat o niebieskim chrono już był
http://www.chinawatches.p...t=11250&start=0
:
Tak wiem, przejrzałem w całości, jednak nie ten budżet.
Chyba będę musiał polowac na coś na zatoce
Chyba będę musiał polowac na coś na zatoce
:
blaise, spoko - daj znać, jak coś fajnego znajdziesz.
BTW - czy na baterię może być?
Bo jak tak, to może Wired?
Albo z tej samej stajni:
BTW - czy na baterię może być?
Bo jak tak, to może Wired?
Albo z tej samej stajni:
:
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-08-26, 12:56, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Na bateryjkę też wchodzi w grę choć szukam czegoś bardziej w stylu vintage (nie okrągły kształt koperty).
Do tego spodobały mi się ostatnio bullheady
Do tego spodobały mi się ostatnio bullheady
Ostatnio zmieniony przez blaise 2013-08-26, 12:56, w całości zmieniany 1 raz