Niczym.
Tyle, że ode mnie raczej zachwytów nad Marynami nie słyszałeś
Odpowiedz do tematu
:
+1000
ale wtedy prawie nikt z forum, nie myślał o kupowaniu TH, Rolków, Tudorów a zobacz ile tego teraz jest na nadgarstkach forumowych .
Iks napisał/a: | ||
Oczywiście, że wiemy, ale nie pamiętam podobnej dyskusji przy okazji rozmów o MQJach, czy w wątku z Nowymi Nabytkami u zarania forum (wysyp Marin). Wtedy były raczej zachwyty, że można mieć "prawie to samo" za znacznie mniej - czym to Pagani się różni?? |
+1000
ale wtedy prawie nikt z forum, nie myślał o kupowaniu TH, Rolków, Tudorów a zobacz ile tego teraz jest na nadgarstkach forumowych .
:
O Wielki Wodzu, czy na drganie wewnętrznego buraka nie ma aby wpływu fakt, że ktoś se kupnie klonika wodzowskiego Seik... o pardon, Hujerka
:
muszem czyścić monitor
ALAMO napisał/a: |
O Wielki Wodzu, czy na drganie wewnętrznego buraka nie ma aby wpływu fakt, że ktoś se kupnie klonika wodzowskiego Seik... o pardon, Hujerka |
muszem czyścić monitor
:
Nie no, Iksu, nie filozuj - wiesz dobrze że takie rozmowy są zawsze.
MQJ drgał burakiem, Culu...coś tam drgała burakiem, i Sangdo drgało burakiem. I Alpha drgała burakiem, też.
Tylko że burakiem u różnych ludzi - stąd stała amplituda drgania. Cały czas, coś komu buraka trąca, znaczy
Iks napisał/a: |
Oczywiście, że wiemy, ale nie pamiętam podobnej dyskusji przy okazji rozmów o MQJach, czy w wątku z Nowymi Nabytkami u zarania forum (wysyp Marin). Wtedy były raczej zachwyty, że można mieć "prawie to samo" za znacznie mniej - czym to Pagani się różni?? |
Nie no, Iksu, nie filozuj - wiesz dobrze że takie rozmowy są zawsze.
MQJ drgał burakiem, Culu...coś tam drgała burakiem, i Sangdo drgało burakiem. I Alpha drgała burakiem, też.
Tylko że burakiem u różnych ludzi - stąd stała amplituda drgania. Cały czas, coś komu buraka trąca, znaczy
:
Niespecjalnie mi to robi, czy to klon Taga, Rolka czy Casio...
Tak duże podobieństwo to dla mnie po prostu przesada.
I rzecz jasna - nikomu nie bronię sobie takie kupować i nosić.
Mnie od tego nie ubędzie, a jak komuś taki zegarek coś wydłuża...?
Na zdrowie
ALAMO napisał/a: |
O Wielki Wodzu, czy na drganie wewnętrznego buraka nie ma aby wpływu fakt, że ktoś se kupnie klonika wodzowskiego Seik... o pardon, Hujerka |
Niespecjalnie mi to robi, czy to klon Taga, Rolka czy Casio...
Tak duże podobieństwo to dla mnie po prostu przesada.
I rzecz jasna - nikomu nie bronię sobie takie kupować i nosić.
Mnie od tego nie ubędzie, a jak komuś taki zegarek coś wydłuża...?
Na zdrowie
:
Oj tam, oj tam - nie dorabiaj polityki.
Santino napisał/a: |
Mnie od tego nie ubędzie, a jak komuś taki zegarek coś wydłuża...? |
Oj tam, oj tam - nie dorabiaj polityki.
:
No to wiemy juz co czujesz dotykajac swojego hoojera Książkowy przykład projekcji
Myślę, ze na tym akurat forum nikomu nic nie wydluzaja homary i inne gleboko inspirowane zegarki. Wiekszosc kupuje dla projektu i formy, ktora zwyczajnie ma "to cos" i jest ponad nazwą marki, tzw pojeciem tfu... prestizu czy innych przymiotow umozliwiajacych niektorym "przedluzanie" . "Wzorca" nie kupią ze względu na cene, bo ustawili sobie pewne granice i zegarki traktuja jako hobby, zabawe, choc czesc by pewnie mogla przy mniejszej lub wiekszej "napince". Kwestie granic w tym wzgledzie ustawia sobie kazdy i jest to chyba ustalone na tym forum juz dosc dawno temu.
s
Santino napisał/a: |
Mnie od tego nie ubędzie, a jak komuś taki zegarek coś wydłuża...? |
No to wiemy juz co czujesz dotykajac swojego hoojera Książkowy przykład projekcji
Myślę, ze na tym akurat forum nikomu nic nie wydluzaja homary i inne gleboko inspirowane zegarki. Wiekszosc kupuje dla projektu i formy, ktora zwyczajnie ma "to cos" i jest ponad nazwą marki, tzw pojeciem tfu... prestizu czy innych przymiotow umozliwiajacych niektorym "przedluzanie" . "Wzorca" nie kupią ze względu na cene, bo ustawili sobie pewne granice i zegarki traktuja jako hobby, zabawe, choc czesc by pewnie mogla przy mniejszej lub wiekszej "napince". Kwestie granic w tym wzgledzie ustawia sobie kazdy i jest to chyba ustalone na tym forum juz dosc dawno temu.
s
:
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2013-09-04, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
Nie no, zegar bardzo ładny Dla mnie zbyt czerpiący, ale pozytywne jest to, że wiedzą które zegarki są ładne i które warto kopiować
A tu jaki ładny:
A tu jaki ładny:
Ostatnio zmieniony przez Karolewskiej 2013-09-04, 14:38, w całości zmieniany 1 raz
:
Przeca wiadomo, ze Chinczycy kopiujac oddja hold i czesc wzorcowi. Im dokladniej skopiowany tym mocniejsze uwielbienie i czesc. Czyz nie urocze?
przegadany, ale jestem ciekawy jaka to jakosc, bo na fotach te wszystkie szlify itd wygladaja naprawde ladnie.
s
Karolewskiej napisał/a: |
że wiedzą które zegarki są ładne i które warto kopiować |
Przeca wiadomo, ze Chinczycy kopiujac oddja hold i czesc wzorcowi. Im dokladniej skopiowany tym mocniejsze uwielbienie i czesc. Czyz nie urocze?
Karolewskiej napisał/a: |
A tu jaki ładny: |
przegadany, ale jestem ciekawy jaka to jakosc, bo na fotach te wszystkie szlify itd wygladaja naprawde ladnie.
s
:
strix, musi ktOs jeszcze umie tak focic jak Ty.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Odpowiedz do tematu
Zegarki całkiem fajne. Jeśli ktoś będzie zamawiał, to ja chętnie się podłączę.
Pozdrawiam
Waldek
Waldek