Koledzy, natchnięty fotkami kumotra nick555, zacząłem się oglądać za tytułowym zegarkiem. Niestety, cena nie dla mnie
W związku z tym - czy znacie zegarki jak najbardziej zbliżone wyglądem do tych pokazanych zegarków, ale w cenie do 1500zł?
Założenia:
- automat
- dość wąski bezel
- zwykła koperta, nie beczka
Odpowiedz do tematu
: Dievas Vortex - tańsza alternatywa
:
Seikowe 007?
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Aż takiej bardzo podobnej alternatywy to chyba nie ma...
Z doświadczenia powiem, że często alternatywa nie zaspokaja osiągnięcia celu. Tak więc może lepiej od razu zacisnąc pasa i dogonic króliczka
Szczególnie jeśli budżet 1500 już jest... to takie dwie trzecie na Dievasa
Z doświadczenia powiem, że często alternatywa nie zaspokaja osiągnięcia celu. Tak więc może lepiej od razu zacisnąc pasa i dogonic króliczka
Szczególnie jeśli budżet 1500 już jest... to takie dwie trzecie na Dievasa
World Wide Watches
:
Chodzą po 1000 zielonych, więc nie takie "dwie trzecie"
[ Dodano: 08-09-2013, 21:42 ]
Wolałbym coś innego niż Seiko. Monster i Samurai zaspokajają moje potrzeby z tej marki
[ Dodano: 08-09-2013, 21:42 ]
rmaya napisał/a: |
Seikowe 007? |
Wolałbym coś innego niż Seiko. Monster i Samurai zaspokajają moje potrzeby z tej marki
:
Ostatnio zmieniony przez nick555 2013-09-08, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
Dokładnie, zastępstwa nie ma
Znaczy sa jakieś wymysły, typu ORCA:
http://www.orcatimepieces.com/
Ale cenowo to jeszcze lepiej niż Dievas
W ostateczności jest Obris Morgan Branco.
Chorwat,
JA chorowałem z rok, zanim się przełamałem. To był mój najdroższy zegarek i chyba długo takim zostanie. Ale warto i dla tytanu(lekki!) i dla prostoty formy.
PS. Ten 1000 zielonych to straszna cena imo, ze dwa tygodnie temu na WUSie był za 750 dolarów.
Znaczy sa jakieś wymysły, typu ORCA:
http://www.orcatimepieces.com/
Ale cenowo to jeszcze lepiej niż Dievas
W ostateczności jest Obris Morgan Branco.
Chorwat,
JA chorowałem z rok, zanim się przełamałem. To był mój najdroższy zegarek i chyba długo takim zostanie. Ale warto i dla tytanu(lekki!) i dla prostoty formy.
PS. Ten 1000 zielonych to straszna cena imo, ze dwa tygodnie temu na WUSie był za 750 dolarów.
Ostatnio zmieniony przez nick555 2013-09-08, 20:43, w całości zmieniany 1 raz
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Orca też wypas! Święcące logo git Nie widziałem wcześniej takich bajerów Ale te ceny
:
nick555 napisał/a: |
Chorwat,
JA chorowałem z rok, zanim się przełamałem. To był mój najdroższy zegarek i chyba długo takim zostanie. Ale warto i dla tytanu(lekki!) i dla prostoty formy. |
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Żałuj, żałuj, mogłeś coś innego mi wcisnąc wtedy
Na przykład burka który teraz u beceen'a ...
Na przykład burka który teraz u beceen'a ...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Jeszcze mnie, Menda, drażni na wieczór...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
Wydawało mi się, że tak jak pisał Przemek niżej to za $700-800 na WUSie są do wyrwania...
Chorwat napisał/a: |
Chodzą po 1000 zielonych, więc nie takie "dwie trzecie"
|
Wydawało mi się, że tak jak pisał Przemek niżej to za $700-800 na WUSie są do wyrwania...
World Wide Watches
:
Podobny bezel maja tawateki,
Czasem trochę taniej można wyrwać tutime FX,
Ale vortex to vortex. Zastanawiał się właśnie czy nie wyjąć tego w DLC co na wusie wisi
Czasem trochę taniej można wyrwać tutime FX,
Ale vortex to vortex. Zastanawiał się właśnie czy nie wyjąć tego w DLC co na wusie wisi
:
Znając Ciebie, nie będziesz zastanawiał się długo...
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Kurcze... No wisi też tam jeden za $640. Tylko, że mnie nie ma ani na WUSie, ani w PayPal Użytkownik chyba z USA, więc pewnie jeszcze Vincent by doszedł? Ehh, zegarka się zachciało
:
To zależy
Chorwat napisał/a: |
Użytkownik chyba z USA, więc pewnie jeszcze Vincent by doszedł? |
To zależy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Odpowiedz do tematu
OK, to w takim razie sprawa ma się tak: ja jestem totalnie nieobyty w transakcjach zagramanicznych, a tym bardziej zaoceanicznych, więc jeśli jest na forum dobry człowiek, który pomógłby mi załatwić tego Dievasa z WUS za $640 bez Vincenta, proszę o kontakt na PW