Cześć,
Jak obiecałem, tak czynię.
Kilka moich tworów powstających z reguły po potomka najedzeniu i zaśnięciu.
Do tematu podchodziłem jako totalny laik więc eksperymantów był ogrom.
Co wyszło, oceńcie sami.
Taki pierwszy z pierwszych do odkopanego z szuflady Timexa.
Narzędzi było niewiele więc całe AGD, RTV i ZPT zaangażowane zostało. No i żona jeszcze jako ciało opiniujące.
18mm
Na modelu
Słońce świeciło, lato w pełni to do głowy coś weselszego wpadło
20-tka
22-ka
Taki dziwny 22mm to wynik nieskończonej gapowatości. Coś się udało uratować.
A, że lubię wyzwania i brat miał urodziny to taki iPodowy otulacz otrzymał:
Surowo
I po barwieniu
Z zawartością
W międzyczasie udało się skończyć taką czarną 20-tkę i poeksperymantować z rowkiem i szwami blisko krawędzi.
I tak sobie dłubię wieczorami.
CDN...
pozdrawiam,
Radek
Odpowiedz do tematu
: FXR Straps po godzinach
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2013-12-15, 21:25, w całości zmieniany 2 razy
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2013-12-15, 21:25, w całości zmieniany 2 razy
:
No no, Ci powiem że klasa pasiorki
Coś mi się wydaje, że latorośli będziesz musiał coś na sen kupić jak się zamówienia od Melepet posypią
Coś mi się wydaje, że latorośli będziesz musiał coś na sen kupić jak się zamówienia od Melepet posypią
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Brawo, wyglądają naprawdę dobrze.
Gratuluję
Gratuluję
:
Jak na zupełne początki, bo bardzo fajnie to wygląda. Zapowiada się ciekawie.
:
Fajne pachy, mam nadzieję, że wpadniesz na spotkanie do Zgierza albo chociaż na jedną z łódzkich ustawek.
Kuba
:
BRAWO ten PAN
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Fajne, fajne Jakbyś potrzebował betatestera, to się juz zgłaszam
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
I brawotenpan
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Kolejny utalentowany kumotr
Jak na mój gust nie wygląda to bynajmniej na pierwsze eksperymenty- jest dobrze
Jak na mój gust nie wygląda to bynajmniej na pierwsze eksperymenty- jest dobrze
:
Jeśli to pierwsze eksperymenty, to ciekawe co będzie dalej
:
Tylko lepiej A na początek da duże upusty
Z_bych napisał/a: |
Jeśli to pierwsze eksperymenty, to ciekawe co będzie dalej |
Tylko lepiej A na początek da duże upusty
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2013-12-15, 21:30, w całości zmieniany 3 razy
Dzięki za entuzjazm i pochwały. Zacząłem się w to bawić w lipcu więc cały czas eksperymentuję i się uczę. Każdy pasek to nowe wyzwanie.
Ale, że beta, a co dopiero alfa testerów się doczekam to się nie spodziewałem
No to ciąg dalszy tego co do tej pory powstało.
Pierwsza 24-ka z surowymi, lekko polerowanymi krawędziami. Grubas 6mm. Niedawno wylądowała na mojej pierwszej Maryśce.
Następny twór to próba alla ammo strap. Cienias 24mm z mizdrą od spodu. Trochę porysowany przy barwieniu, ale tak miało być (a co mam powiedzieć? ).
Będąc na wczasach odwiedziłem farmę strusi i po krótkiej rozmowie z właścicielem stałem się posiadaczem kilku fajnych skórek z wielkiego ptaka. A teraz się głowię, gdzie w okolicach Łodzi można znaleźć jakąś istniejącą jeszcze fermę strusi? Albo nabyć skóry? Może macie jakieś przecieki i możecie pomóc?
I tak powstał kolejny prezent. Tym razem 22mm koniakowy grzbiet strusia do chińskiego tourbilona.
Na modelu
Niedługo potem pod nóż poszła czarna strusia łapka i tak powstała 22ka do Eposa 3418 Skeletona na pierwsze zamówienie
Już prawie koniec
Niedawno ukończyłem damskiego mahoniowego cieniasa 12mm. Wyszły dosyć ciekawe przebarwienia i nawet się nowej właścicielce spodobały. Grubość ok 1,5 mm.
Takie drobne szycie to mordęga
Zamontowany
No i ostatni projekt.
Naturalna, lekko olejowana strusia łapka z aksamitną fakturą. 24mm, podobno do OP więc zacnie i stresująco. Jeszcze nie mam info czy się podobał bo poleciał do Kielc.
A tu widać, że z jednego kawałka:
Na razie tyle
Kończy się jeszcze taki sam miękki, koniakowy struś jak do chińskiego tourbilona tylko z ostrym zakończeniem.
To się pochwaliłem. Post gigant wyszedł i oby było więcej oglądania niż czytania
pozdrawiam,
Radek
PS. Dzięki za zaproszenie. A co wy robicie na tych spotkaniach? Browaru?
Ale, że beta, a co dopiero alfa testerów się doczekam to się nie spodziewałem
No to ciąg dalszy tego co do tej pory powstało.
Pierwsza 24-ka z surowymi, lekko polerowanymi krawędziami. Grubas 6mm. Niedawno wylądowała na mojej pierwszej Maryśce.
Następny twór to próba alla ammo strap. Cienias 24mm z mizdrą od spodu. Trochę porysowany przy barwieniu, ale tak miało być (a co mam powiedzieć? ).
Będąc na wczasach odwiedziłem farmę strusi i po krótkiej rozmowie z właścicielem stałem się posiadaczem kilku fajnych skórek z wielkiego ptaka. A teraz się głowię, gdzie w okolicach Łodzi można znaleźć jakąś istniejącą jeszcze fermę strusi? Albo nabyć skóry? Może macie jakieś przecieki i możecie pomóc?
I tak powstał kolejny prezent. Tym razem 22mm koniakowy grzbiet strusia do chińskiego tourbilona.
Na modelu
Niedługo potem pod nóż poszła czarna strusia łapka i tak powstała 22ka do Eposa 3418 Skeletona na pierwsze zamówienie
Już prawie koniec
Niedawno ukończyłem damskiego mahoniowego cieniasa 12mm. Wyszły dosyć ciekawe przebarwienia i nawet się nowej właścicielce spodobały. Grubość ok 1,5 mm.
Takie drobne szycie to mordęga
Zamontowany
No i ostatni projekt.
Naturalna, lekko olejowana strusia łapka z aksamitną fakturą. 24mm, podobno do OP więc zacnie i stresująco. Jeszcze nie mam info czy się podobał bo poleciał do Kielc.
A tu widać, że z jednego kawałka:
Na razie tyle
Kończy się jeszcze taki sam miękki, koniakowy struś jak do chińskiego tourbilona tylko z ostrym zakończeniem.
To się pochwaliłem. Post gigant wyszedł i oby było więcej oglądania niż czytania
pozdrawiam,
Radek
PS. Dzięki za zaproszenie. A co wy robicie na tych spotkaniach? Browaru?
Ostatnio zmieniony przez Fixxxer 2013-12-15, 21:30, w całości zmieniany 3 razy
:
Patrz Pan! Skandal! Też mam chińskiego turbilliona a prezentu nie dostałem
Nie dziękuj, tylko wpadaj.
Na spotkaniach robimy to, co zwykle robią faceci jak się spotkają z kumplami
Fixxxer napisał/a: |
I tak powstał kolejny prezent. Tym razem 22mm koniakowy grzbiet strusia do chińskiego tourbilona. |
Patrz Pan! Skandal! Też mam chińskiego turbilliona a prezentu nie dostałem
Fixxxer napisał/a: |
Dzięki za zaproszenie. A co wy robicie na tych spotkaniach? Browaru? |
Nie dziękuj, tylko wpadaj.
Na spotkaniach robimy to, co zwykle robią faceci jak się spotkają z kumplami
:
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2013-09-09, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
Fixxxer, ziom, jesteś moim fanem!
Pachy wyglądają jak spod maszyny, wszystko równiutko i w ogóle cymes.
Nawet kilka z nich to mi się widzi, jakbyś chciał robić brązowy 22 z biało-czerwonymi nitkami tu i ówdzie, co zupełnie przypadkiem do Citka Havanny pasuje, to chętnie udostępnię nadgarstek.
Pachy wyglądają jak spod maszyny, wszystko równiutko i w ogóle cymes.
Nawet kilka z nich to mi się widzi, jakbyś chciał robić brązowy 22 z biało-czerwonymi nitkami tu i ówdzie, co zupełnie przypadkiem do Citka Havanny pasuje, to chętnie udostępnię nadgarstek.
Ostatnio zmieniony przez Borewicz 2013-09-09, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak