Dievas Vortex - tańsza alternatywa
Odpowiedz do tematu

:
Chorwat, gwarancji że nie będzie dodatkowych kosztów nikt nie da. Można starać się zmniejszać ryzyko, ale tylko tyle.

:
Myślałem, że może ktoś ma jakieś tajemne sposoby :)) Niestety z Vincentem, to już nie jest zabawa dla mnie, szkoda :/

:
to raptem 23%, dasz rade ;)

beceen | ***** ***
:
+ cło kolejne kilka % plask To już wolę inne procenty :)) :))

:
Nie bądź mięczak...
Trzeba mieć cohones...

Ale ja nie pomogę, chyba, że jesteś gotowy mi go zostawić... :twisted:
Drugi raz tego błędu nie zrobię i Nikozjemu nie sprzedam...
(szczególnie, że cały czas go ma).

Dziewczyny lubią brąz zapraszają :twisted:
:
Przyznać się kto go zgarnął :D

World Wide Watches
:
Chorwat, powiem Ci tak...nie mów nigdy, że coś jest nieosiągalne! Jak się ma cel to osiągniesz go prędzej czy później tylko trzeba się wziąć do roboty bo być bliżej celu i złapać króliczka : )
Zobacz ile masz dookoła siebie zbędnych rzeczy i wal na allegro...dociułasz do ukochanego zegarka.

A tak z drugiej strony to co to za model Kobolda na pierwszym zdjęciu?
Ile ma średnicy i jaka cena?
Może ktoś podpowie bo kopie dupsko ten zegar!!

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
pisar, To jest 44mm w kopercie od SMG, tyle że bodaj polerowany tytan, limitka jak sama nazwa wskazuje dla Land Rovera. Cenowo pewnie koło 4 tysi dolara. Albo więcej...
Ale popatrz na to:

Imo lepszy...

Ostatnio zmieniony przez nick555 2013-09-09, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
FORZA Robert!
RK WRT
:
pisar, spokojnie to nie jest aż taki znowu wymarzony zegarek :) Po prostu podoba mi się :))

A Kobold:
http://www.hodinkee.com/b...british-ca.html

:
nick555, dzięki za info. Wszedłem na ich stronę i stwierdzam, że chyba ktoś się uderzył w głowę u nich w firmie : )
Ja rozumiem, że kozackie zegary ale ceny większe niż dobre modele z innych firm to przeginka.

[ Dodano: 2013-09-09, 19:35 ]
Chorwat napisał/a:
pisar, spokojnie to nie jest aż taki znowu wymarzony zegarek :) Po prostu podoba mi się :))

A Kobold:
http://www.hodinkee.com/b...british-ca.html

Dzięki za linke.
Ja tam jak mi wpada dobry zegarek w oko to za wszelką cenę chcę go upolować : ) Ale ja to inny jakiś może jestem.

"Muzyka – po milczeniu – najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)
:
wg mnie w tym dievasie, jak i koboldzie brzydko sie uklada pierwsze ogniwo bransolety - jak ktos nie ma 25cm w nadgarstku, to bedzie wyło.

beceen | ***** ***
:
pisar napisał/a:
Ja rozumiem, że kozackie zegary ale ceny większe niż dobre modele z innych firm to przeginka.

ALe jaką mieli kozacką kampanię reklamową z już, niestety, Świętej Pamięci Jamesem Gandolfini

[ Dodano: Pon 09 Wrz, 2013 19:50 ]
A btw - jaką on musiał mieć łapę, jak ten klocek u niego wygląda jak dameczka :shock: :shock:

Ostatnio zmieniony przez Iks 2013-09-09, 18:56, w całości zmieniany 2 razy
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
kampania pifko , zegar też

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Iks napisał/a:
pisar napisał/a:

ALe jaką mieli kozacką kampanię reklamową z już, niestety, Świętej Pamięci Jamesem Gandolfini

Obrazek

Obrazek

[ Dodano: Pon 09 Wrz, 2013 19:50 ]
A btw - jaką on musiał mieć łapę, jak ten klocek u niego wygląda jak dameczka :shock: :shock:

Pewnie te 25 cm :))

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
koboldy super :) a dievasa szukaj po przez www.watchrecon.com i zawsze w dobrej cenie mozna wychaczyc :)

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum