Odpowiedz do tematu
: g-shock 8900
wstępnie zdecydowałem się na zakup modelu 8900 czarnego ze srebrnym wykończeniem. przymierzałem go w time trendzie i szukam jeszcze jakiś opinii pozytywnych bądź negatywnych na jego temat. czy mógłby ktoś wrzucić swoją opinię?
:
Taki ło?
Bo jak zadajesz takie pytanie to warto dołączyć jakąś fotkę.
Ja na przykład mam taką pozytywną opinię, że taki wizualnie to jest bardzo męski
Bo jak zadajesz takie pytanie to warto dołączyć jakąś fotkę.
Ja na przykład mam taką pozytywną opinię, że taki wizualnie to jest bardzo męski
Segoy
:
Ostatnio zmieniony przez Daito 2013-09-10, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
waldek72, rozumiem że chodzi Ci o model GR-8900-1ER z modułem 3269?
W sumie nie ma on żadnych "bajerów" typu termometr, barometr, pływy, czy fazy księżyca, to prosty "G" i nie bardzo wiem czego oczekujesz jako opinii?
Wszystkie funkcje jakie ten zegarek posiada działają w sposób zgodny z instrukcją, zegarek jest duży i na nadgarstku przypomina przenośny system do wykrywania i niszczenia nowoczesnych rosyjskich łodzi podwodnych - ale to już wiesz i jest to albo plusem (jeśłi ktoś taki wygląd lubi) albo minusem, jeśli ktoś tego nielubi albo ma nadgarstek o wątlej budowie, na którym zegarek wygląda śmiesznie.
Zegarek jest solidnie zrobiony - jak każdy "G"
Punktualnym - jak każdy qwarc
Pasek jest przyjemny i utrzymuje zegarek we właściwym miejscu - jak prawie każdy "plastik-guma"
Jest solar - który też jest albo plusem albo minusem - w zależności co kto lubi.
Metalowy pierścień na bezelu również może być plusem, bo ujmuje nieco z plastikowego wyglądu zegarka, ale może też być minusem bo wiadomo - może się porysować.
Jak Ci się podoba - to kupuj, jeśłi czytałeś coś o "G" to będziesz zadowolony...
Na łapsku:
W sumie nie ma on żadnych "bajerów" typu termometr, barometr, pływy, czy fazy księżyca, to prosty "G" i nie bardzo wiem czego oczekujesz jako opinii?
Wszystkie funkcje jakie ten zegarek posiada działają w sposób zgodny z instrukcją, zegarek jest duży i na nadgarstku przypomina przenośny system do wykrywania i niszczenia nowoczesnych rosyjskich łodzi podwodnych - ale to już wiesz i jest to albo plusem (jeśłi ktoś taki wygląd lubi) albo minusem, jeśli ktoś tego nielubi albo ma nadgarstek o wątlej budowie, na którym zegarek wygląda śmiesznie.
Zegarek jest solidnie zrobiony - jak każdy "G"
Punktualnym - jak każdy qwarc
Pasek jest przyjemny i utrzymuje zegarek we właściwym miejscu - jak prawie każdy "plastik-guma"
Jest solar - który też jest albo plusem albo minusem - w zależności co kto lubi.
Metalowy pierścień na bezelu również może być plusem, bo ujmuje nieco z plastikowego wyglądu zegarka, ale może też być minusem bo wiadomo - może się porysować.
Jak Ci się podoba - to kupuj, jeśłi czytałeś coś o "G" to będziesz zadowolony...
Na łapsku:
Ostatnio zmieniony przez Daito 2013-09-10, 12:26, w całości zmieniany 1 raz
Nieczynne z powodu że zamknięte
:
dzięki bardzo, dokładnie chodziło o wersję ze srebrnym bezelem, trochę przez to podobny do mojego poprzedniego 7700. jeśli chodzi o opinie to właśnie chodziło głównie o solar, jak się sprawuje itp. ale z tego co czytam to raczej już technologia jest dopracowana.
:
W sprawie solaru to nie mogę za wiele powiedzieć bo mam zegarek od niedawna - ale wybierając ten rodzaj zasilania kierowałem się głównie tym że zegarek dzięki temu rozwiązaniu jest w zasadzie bezobsługowy. Casio produkuje sporo modeli zegarków zasilanych ogniwem solarnym, i to nie tylko "G", wiec obstawiam że jakby coś było z solarem nie tak to na 100% producent nie pakował by się w takie rozwiązania i nie wkładał takiego ogniwa do zegarków dając przy tym na nie gwarancję na 6 lat...
waldek72 napisał/a: |
dzięki bardzo, dokładnie chodziło o wersję ze srebrnym bezelem, trochę przez to podobny do mojego poprzedniego 7700. jeśli chodzi o opinie to właśnie chodziło głównie o solar, jak się sprawuje itp. ale z tego co czytam to raczej już technologia jest dopracowana. |
W sprawie solaru to nie mogę za wiele powiedzieć bo mam zegarek od niedawna - ale wybierając ten rodzaj zasilania kierowałem się głównie tym że zegarek dzięki temu rozwiązaniu jest w zasadzie bezobsługowy. Casio produkuje sporo modeli zegarków zasilanych ogniwem solarnym, i to nie tylko "G", wiec obstawiam że jakby coś było z solarem nie tak to na 100% producent nie pakował by się w takie rozwiązania i nie wkładał takiego ogniwa do zegarków dając przy tym na nie gwarancję na 6 lat...
:
no i znalazłem dobrą cenę i zamówiłem. termin dostarczenia 8-15 dni. pozdrawiam
:
Tu niezła cena i nie trzeba by było czekać na zegarek:
http://allegro.pl/zegarek...3485834966.html
no i znalazłem dobrą cenę i zamówiłem. termin dostarczenia 8-15 dni. pozdrawiam |
Tu niezła cena i nie trzeba by było czekać na zegarek:
http://allegro.pl/zegarek...3485834966.html
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
dobra, bardzo dobra ale 90 prezydentów nieco lepsza
:
To gdzie Ty to kupujesz? Jak będzie z gwarancją bo chyba Zibi tutaj raczej nie wchodzi w grę?
dobra, bardzo dobra ale 90 prezydentów nieco lepsza |
To gdzie Ty to kupujesz? Jak będzie z gwarancją bo chyba Zibi tutaj raczej nie wchodzi w grę?
:
Odpowiedz do tematu
mywatcheshub