Odpowiedz do tematu
:
Paaanie, zrobi sie otoczkę. Kilka gwiazd założy, kilka reklam w Cosmo i bedzie nowy hit za grubą kasiore.
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Jak to szło o tych, co ich nie sieją, tylko sami się rodzą?
hrg.pl
:
No co chcesz? Prestiż! Marka dżentelmena, do obejrzenia w prestiżowym salonie w Krakowie, na prawo od kuchni, razem z innymi markami dżentelmenów, takimi z chińskich katalogów lub klonów Brequeta i IWC. To nie są tanie rzeczy Panie Boczku kochany !
:
Zegarek całkiem nie moja bajka - kwintesencja odpustu.
Recenzja, hmm ... zastanawiam się czy gdyby pisana nie była w ramach promocji nowej "marki" byłaby również taka pełna lukru.
Recenzja, hmm ... zastanawiam się czy gdyby pisana nie była w ramach promocji nowej "marki" byłaby również taka pełna lukru.
:
Że niby mam się teraz bronić?
wahin napisał/a: |
Recenzja, hmm ... zastanawiam się czy gdyby pisana nie była w ramach promocji nowej "marki" byłaby również taka pełna lukru. |
Że niby mam się teraz bronić?
:
Zegarki tej marki kiedyś zalegały na Zatoce w cenach ok $100 - 150.
Widzę, że firma zmieniała politykę, po po szybkim searchu na Zatoce cena powyższego to ok $450 z szipem (najtańszy) a w wersji "na bogato" nawet $600
Nie wróżę sukcesu rynkowego ..
kornel91 napisał/a: |
Chyba więcej niż Żubr bo cena na stronie to 1521zł |
Zegarki tej marki kiedyś zalegały na Zatoce w cenach ok $100 - 150.
Widzę, że firma zmieniała politykę, po po szybkim searchu na Zatoce cena powyższego to ok $450 z szipem (najtańszy) a w wersji "na bogato" nawet $600
Nie wróżę sukcesu rynkowego ..
:
Tomek ja też nie wróżę bo ten co nosiłem dość ciekawy ale nie za te pieniądze. Jakby kosztował tak jak piszesz 100$ to wtedy można pomyśleć a tak to w życiu.
Tomek napisał/a: | ||
Zegarki tej marki kiedyś zalegały na Zatoce w cenach ok $100 - 150. Widzę, że firma zmieniała politykę, po po szybkim searchu na Zatoce cena powyższego to ok $450 z szipem (najtańszy) a w wersji "na bogato" nawet $600 Nie wróżę sukcesu rynkowego .. |
Tomek ja też nie wróżę bo ten co nosiłem dość ciekawy ale nie za te pieniądze. Jakby kosztował tak jak piszesz 100$ to wtedy można pomyśleć a tak to w życiu.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Nie no, jaj se nie rób
Adam się po prostu zastanawia czy jakbyś miał za ten zegarek zapłacić te półtora kafla, to a/ byś go chociaż przez sekundę brał pod uwagę b/ czy byłbyś przekonany o słusznym ulokowaniu
Wszyscy wiemy, że w obu przypadkach, odpowiedź brzmi nie - i to w zasadzie rozwiązuje kwestię.
Ten co go Słoniu ćwiczył, na Miyocie 8215, jeszcze powiedzmy że JAKOŚ wyglądał - ale te dwa co masz ty i Kornel to wieś tańczy i śpiewa w każdym elemencie. Widzę że portfolio dżentelmenów z byłej stolicy, obok szwajcarskich zegarków z chińskich katalogów i szwajcarskich klonów wzbogaciło się ewidentnie modowym badziewiem. I to wszystko w jupiterach, na forum gdzie obrzuca się z upodobaniem kałem takie na przykład Rubicony, Bissety czy Aztoriny - a np. Aztorin zjada toto na śniadanie stylistyką, do jakości nie ma się co czepiać, a cena jest niższa o 50-70%. I przyznasz, że to jest śmieszne
Z_bych napisał/a: |
Że niby mam się teraz bronić? |
Nie no, jaj se nie rób
Adam się po prostu zastanawia czy jakbyś miał za ten zegarek zapłacić te półtora kafla, to a/ byś go chociaż przez sekundę brał pod uwagę b/ czy byłbyś przekonany o słusznym ulokowaniu
Wszyscy wiemy, że w obu przypadkach, odpowiedź brzmi nie - i to w zasadzie rozwiązuje kwestię.
Ten co go Słoniu ćwiczył, na Miyocie 8215, jeszcze powiedzmy że JAKOŚ wyglądał - ale te dwa co masz ty i Kornel to wieś tańczy i śpiewa w każdym elemencie. Widzę że portfolio dżentelmenów z byłej stolicy, obok szwajcarskich zegarków z chińskich katalogów i szwajcarskich klonów wzbogaciło się ewidentnie modowym badziewiem. I to wszystko w jupiterach, na forum gdzie obrzuca się z upodobaniem kałem takie na przykład Rubicony, Bissety czy Aztoriny - a np. Aztorin zjada toto na śniadanie stylistyką, do jakości nie ma się co czepiać, a cena jest niższa o 50-70%. I przyznasz, że to jest śmieszne
:
Za ten mój 2,2k Za tyle to bym 2 GG kupił Tu masz rację inaczej jak coś za darmo się ponosi przez chwilę A że już jest reklama na kizi no to widocznie niektórzy mogą reklamować wszystko
ALAMO napisał/a: | ||
Nie no, jaj se nie rób Adam się po prostu zastanawia czy jakbyś miał za ten zegarek zapłacić te półtora kafla, to a/ byś go chociaż przez sekundę brał pod uwagę b/ czy byłbyś przekonany o słusznym ulokowaniu Wszyscy wiemy, że w obu przypadkach, odpowiedź brzmi nie - i to w zasadzie rozwiązuje kwestię. Ten co go Słoniu ćwiczył, na Miyocie 8215, jeszcze powiedzmy że JAKOŚ wyglądał - ale te dwa co masz ty i Kornel to wieś tańczy i śpiewa w każdym elemencie. Widzę że portfolio dżentelmenów z byłej stolicy, obok szwajcarskich zegarków z chińskich katalogów i szwajcarskich klonów wzbogaciło się ewidentnie modowym badziewiem. I to wszystko w jupiterach, na forum gdzie obrzuca się z upodobaniem kałem takie na przykład Rubicony, Bissety czy Aztoriny - a np. Aztorin zjada toto na śniadanie stylistyką, do jakości nie ma się co czepiać, a cena jest niższa o 50-70%. I przyznasz, że to jest śmieszne |
Za ten mój 2,2k Za tyle to bym 2 GG kupił Tu masz rację inaczej jak coś za darmo się ponosi przez chwilę A że już jest reklama na kizi no to widocznie niektórzy mogą reklamować wszystko
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
ALAMO, pieniądze nie śmierdzą a żyć trzeba. Skoro kłalita się nie sprzedaje, trzeba szukać innych marek .. To znaleźli
I takich "odkryć" będzie imho coraz więcej.
I takich "odkryć" będzie imho coraz więcej.
:
Wuj tam ile GG by za to można kupić, ale za to można kupić też SARBa, albo jakiegoś Orienta wypaśnego, trzy Sea Gulle, albo dwa Szanghaje, albo jakiegoś Stenka ... można kupić dużo pozycji które to badziewie wciągają nosem. Zatem zostaje jedyny kierunek sprzedaży - ciemna masa salonowa. Niestety, salon obok kuchni ma małą przepustowość oraz prestiż, i mniej-więcej taki sukces wróżę.
:
ALAMO, zasadniczo masz rację. Oprócz jednego - ale o tym nie ma sensu dyskutować. To jest o stylistyce. Bo w tym modelu mnie ona zwyczajnie pasuje.
:
Każdy ma inny gust i o ile dla Z_bych podoba się stylistyka to też pewnie nie wydałby takich pieniędzy na ten zegarek i wolałby kupić jakieś np. Seiko, Orienta.
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Z_bychu, ten zegar wygląda jak Perfect IMHO.
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2013-09-15, 09:01, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
kornel91, Za 1,5k nie miałbym dylematu. Możesz mi wierzyć. I nie byłby to ani Orient ani Seiko. Dołożyłbym trochę i kupił Svedosową Strzałkę
Albo zapłacił z góry za Żubra?
Albo kurna kupiłbym ostatniego wusiaka
Znaczy miałbym dylemat
Albo zapłacił z góry za Żubra?
Albo kurna kupiłbym ostatniego wusiaka
Znaczy miałbym dylemat
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2013-09-15, 09:01, w całości zmieniany 1 raz