Mam identyczne skojarzenie jak Tomek.
Na forum wisi gdzieś recenzja Perfecta z tej wyższej linii, kosztującego koło 150 zł, w stalowej kopercie.
Jak dostaję newslettera z fabryk, to cały czas oglądam taki styl, może dlatego on mnie się jednoznacznie kojarzy
Ale może ja po prostu konserwa jestem
Odpowiedz do tematu
:
Krzycho, Tomek. Macie rację. Ale to wcale nie zmienia się faktu, że mnie się podoba
Tak samo (że przypomnę) podobają mi się Angulary czy Fossile (że z najwyższej i niskiej półki wrzucę przykład) za które wy nie dalibyście złamanej złotówki
Tak samo (że przypomnę) podobają mi się Angulary czy Fossile (że z najwyższej i niskiej półki wrzucę przykład) za które wy nie dalibyście złamanej złotówki
:
Jako że w panelu administracyjnym rozmawialiśmy na temat obiektywności oceny w tej recenzji odpowiedź podaną przez Alamo możesz uważać za również za moją, bo doszliśmy do takich samych wniosków.
Z_bych napisał/a: | ||
Że niby mam się teraz bronić? |
Jako że w panelu administracyjnym rozmawialiśmy na temat obiektywności oceny w tej recenzji odpowiedź podaną przez Alamo możesz uważać za również za moją, bo doszliśmy do takich samych wniosków.
:
No i ważne, by na końcu znaleźć chocby jeden punkt wspólny
:
Czyli wychodzi, ze ja tez mam 'wysublimowany' gust
Niemniej 2,2 k za przedmiotowego makarońca bym nie dał- ciekawy design w zwykłym kwarcoku to wg mnie za mało jak za taki hajs
ALAMO napisał/a: |
Na forum wisi gdzieś recenzja Perfecta z tej wyższej linii, kosztującego koło 150 zł, w stalowej kopercie. |
Czyli wychodzi, ze ja tez mam 'wysublimowany' gust
Niemniej 2,2 k za przedmiotowego makarońca bym nie dał- ciekawy design w zwykłym kwarcoku to wg mnie za mało jak za taki hajs
:
Recenzja w porządku, ale żeby on był taki wielki i ciężki to mi ze specyfikacji papierowej nie wygląda
A co do samego zegarka to jednak nie jest moja nisza stylistyczna.
A co do samego zegarka to jednak nie jest moja nisza stylistyczna.
:
Obecnie użytkuję go.
Z_bych, ma rację, że jest ciekawy. Mnie się również podoba.
Cena. Jak to mówią: "jaki jest koń każdy widzi".
Recka fajna. Czytałem ją specjalnie dopiero teraz, aby móc porównać.
Z_bych, ma rację, że jest ciekawy. Mnie się również podoba.
Cena. Jak to mówią: "jaki jest koń każdy widzi".
Recka fajna. Czytałem ją specjalnie dopiero teraz, aby móc porównać.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |
:
Odpowiedz do tematu
Jak dla mnie zbyt drogi, zbyt futurystyczny...