byś czytał, byś wiedział
Ten wątek winien być obowiązkowy http://www.chinawatches.pl/viewtopic.php?t=2172
Dla każdego
Odpowiedz do tematu
:
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
A to nie wystarczy, że piszę? To jeszcze czytać muszę? To może dlatego bidny Ciniolek nie może nabić tych 7k, bo On jeszcze czyta.
goTomek napisał/a: |
byś czytał, byś wiedział |
A to nie wystarczy, że piszę? To jeszcze czytać muszę? To może dlatego bidny Ciniolek nie może nabić tych 7k, bo On jeszcze czyta.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Jeszcze sobie pozwolę dodać wspomniany przez Tomka. Mniej węża w wężu, ale też fajny
Dalsze propozycje jak najbardziej mile widziane.
Tomek napisał/a: |
Zerknij jeszcze na CA0295-58E, $279 http://www.dutyfreeisland...Code=CA0295-58E |
Dalsze propozycje jak najbardziej mile widziane.
:
Tu już za dużo - bez wyświetlaczy proszę.
:
nie nabija tych 7k bo melepeci tylko merytorycznie
Michał napisał/a: |
To może dlatego bidny Ciniolek nie może nabić tych 7k, bo On jeszcze czyta. |
nie nabija tych 7k bo melepeci tylko merytorycznie
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Dobre I pisze tylko o wilgotnych paskach i kaczuszkach
Ciniol napisał/a: | ||
nie nabija tych 7k bo melepeci tylko merytorycznie |
Dobre I pisze tylko o wilgotnych paskach i kaczuszkach
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
mogę też o zemście maczetą jak osoba kornel sobie życzy
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Może być i o zemście maczetą. Po pracy wszystko się dobrze czyta
Ciniol napisał/a: |
mogę też o zemście maczetą jak osoba kornel sobie życzy
|
Może być i o zemście maczetą. Po pracy wszystko się dobrze czyta
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Dzięki panowie za dotychczasowe propozycje, chętnie pooglądam dalej.
Do zakupu jeszcze dłuższa chwila, więc mam czas na wybrzydzanie.
Do zakupu jeszcze dłuższa chwila, więc mam czas na wybrzydzanie.
:
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2013-09-22, 19:42, w całości zmieniany 1 raz
Odpowiedz do tematu
a za mną od jakiegoś czasu chodzi coś takiego, jeszcze się nie odważyłem kliknąć, ale prędzej czy później planuję oswoić się z gadem;)
SND253
SND253
Ostatnio zmieniony przez LOUISS 2013-09-22, 19:42, w całości zmieniany 1 raz
Let's watch!