Odpowiedz do tematu
:
Fajny ten diverek
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
A jak w tym zegarku pracuje bezel? Ilu klikowy? Lata, czy nie lata?
:
k-kapusta napisał/a: |
Bezel chodzi dobrze,ma 120 klików ze świecącym punktem na 12tej. |
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Kurde, nie doczytałem.
Iks napisał/a: | ||
|
Kurde, nie doczytałem.
:
Ostatnio zmieniony przez k-kapusta 2013-09-17, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Mając na mysli "ładnie" pisałem bez luzów,nie mogę tego nazwać "mięsiście" jak w niektórych-ale to zaleta jak ktoś korzysta z takiego zegarka jak powinien.
Ciężko chodzący bezel to jednak moim zdaniem minus-jeśli ktoś tym bardziej nurkuje w polskich jeziorach gdzie dno to najczęsciej muł taki bezel bez odpowiedniego dbania szybko się zasyfi..samo spłukanie wodą nie wystarczy.Tam gdzie ten bezel ma większy luz w praktyce przynajmniej z mojego doświadczenia jest OK.
Ciężko chodzący bezel to jednak moim zdaniem minus-jeśli ktoś tym bardziej nurkuje w polskich jeziorach gdzie dno to najczęsciej muł taki bezel bez odpowiedniego dbania szybko się zasyfi..samo spłukanie wodą nie wystarczy.Tam gdzie ten bezel ma większy luz w praktyce przynajmniej z mojego doświadczenia jest OK.
Ostatnio zmieniony przez k-kapusta 2013-09-17, 15:58, w całości zmieniany 1 raz
:
przynajmniej, przynajmniej, przynajmniej
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2013-09-17, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
k-kapusta napisał/a: |
...Tam gdzie ten bezel ma większy luz w praktyce bynajmniej z mojego doświadczenia... |
przynajmniej, przynajmniej, przynajmniej
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2013-09-17, 14:53, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Moim zdaniem bardzo ładnie chodzi ten bezel , w ogóle uważam że ta koperta ma swoich ojców w Chinach a robią oni koperty również dla Androida i Sottomarina .
:
A moim zdaniem to ten kto będzie w Zgierzu i ma ustrojstwo zwane CADENCE, to niech zabierze celem pomacania Obiecuję w niczym nie topić
:
Ciężko by było taki duży słoik znaleźć...
Z_bych napisał/a: |
Obiecuję w niczym nie topić |
Ciężko by było taki duży słoik znaleźć...
:
Zawsze można by spróbować w żurku
Santino napisał/a: | ||
Ciężko by było taki duży słoik znaleźć... |
Zawsze można by spróbować w żurku
:
W termos z kapustą wejdzie ich ze 3 tuziny. No i nie zapomnij o stawie
:
Odpowiedz do tematu
Panowie,
Jaki ma to wymiar LtL?? Zastanawiam się nad nim, ale na mojej grabie Portugalec to juz duzo....
Jaki ma to wymiar LtL?? Zastanawiam się nad nim, ale na mojej grabie Portugalec to juz duzo....