Dla mnie Orient sam kiedys na niego chorowalem i dalej mi sie podoba
Odpowiedz do tematu
:
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-09-23, 11:41, w całości zmieniany 1 raz
Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-09-23, 11:41, w całości zmieniany 1 raz
:
tyle tylko że go nigdzie nie ma
Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
:
Remik miałem parę razy tego Orienta w ręku Koledze w pracy pomagałem w zakupie chyba trochę ponad 600zł zapłacił na minuta.pl ale w ubiegłym roku. Zegarek ciekawy ale wyświetlacze trochę mało czytelny. Bierz Ryśka chyba, że chcesz innego G to swojego GDF polecę. Wiem, że nie ma WC ale dla mnie bomba. I prawie rok i mnie nie nudzi:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Jak dla mnie za dużo naćkane na tarczy No ale.. to nie mnie ma się podobać
Ptaku napisał/a: |
Dla mnie Orient sam kiedys na niego chorowalem i dalej mi sie podoba
Obrazek |
Jak dla mnie za dużo naćkane na tarczy No ale.. to nie mnie ma się podobać
:
Decyzja zapadła z korzyścią dla Risemana. Są tylko dwie wersję między którymi wybiorę:
1. GW-9230BJ-1ER
2. G-9200GY-1ER
Albo pomożecie, albo w ryja będzie
1. GW-9230BJ-1ER
2. G-9200GY-1ER
Albo pomożecie, albo w ryja będzie
Co mnie nie zabije, to mnie dopiero wk...i.
:
Dawaj Zostawiłem co brać ta druga wersja jest bez solara i WC. Więc brać nie gadać
Remik napisał/a: |
Decyzja zapadła z korzyścią dla Risemana. Są tylko dwie wersję między którymi wybiorę:
1. GW-9230BJ-1ER Obrazek Albo pomożecie, albo w ryja będzie |
Dawaj Zostawiłem co brać ta druga wersja jest bez solara i WC. Więc brać nie gadać
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Bramka nr 1, Remik.
:
kornel91,
Coś to jednak znaczy
I to w sumie też
Cytat: |
Panel słoneczny :
panele słoneczne na tarczy ładujące baterie zegarka (nie wymaga wymiany baterii) |
Coś to jednak znaczy
I to w sumie też
Cytat: |
w kategorii TOUGH SOLAR |
:
liczyłem, że wezmę BrajOrienta jak się znudzi.
Decyzja zapadła z korzyścią dla Risemana |
liczyłem, że wezmę BrajOrienta jak się znudzi.
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Michał, Następnym razem Michale Ja temu Orientu nie odpuszczę
:
To tak jak ja sukcesywnie na liście do kupienia mam szarego wędrowniczka i też go kiedyś kupię... czasem myślę, że już zawsze zostanie "kiedyś"
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-09-23, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Ja temu Orientu nie odpuszczę |
To tak jak ja sukcesywnie na liście do kupienia mam szarego wędrowniczka i też go kiedyś kupię... czasem myślę, że już zawsze zostanie "kiedyś"
Ostatnio zmieniony przez Michał 2013-09-23, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
To się nadaje do osobnej kategorii "Zegarek, który sobie kiedyś kupię" tylko jak to oddzielić od "Wish listy"? Bo to nie jest to samo wbrew pozorom Mam to z niebieskim wędrowniczkiem
Michał napisał/a: |
też go kiedyś kupię... czasem myślę, że już zawsze zostanie "kiedyś" |
To się nadaje do osobnej kategorii "Zegarek, który sobie kiedyś kupię" tylko jak to oddzielić od "Wish listy"? Bo to nie jest to samo wbrew pozorom Mam to z niebieskim wędrowniczkiem
:
Odpowiedz do tematu
Brałbym nr 2 G-9200GY-1ER