Odpowiedz do tematu
:
Swietny jest, widzialem czarny na zywo i taki bym bral.
Ale moze dlatego, ze nie widzialem niebieskiego Prosi sie o dobre foty w plastikonie.
Pięknie dobrany kolor datownika do koloru tarczy - widac, ze zalezalo producentowi na detalach.
s
prezesso napisał/a: |
a zatem:
|
Swietny jest, widzialem czarny na zywo i taki bym bral.
Ale moze dlatego, ze nie widzialem niebieskiego Prosi sie o dobre foty w plastikonie.
Pięknie dobrany kolor datownika do koloru tarczy - widac, ze zalezalo producentowi na detalach.
s
:
Ostatnio zmieniony przez nick555 2013-09-30, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
Ale ta data czarna chyba jest, uważasz, że lepsza niż biała? Która chyba też występowała?
Edyta, a może rzeczywiście, granatowa...
Edyta, a może rzeczywiście, granatowa...
Ostatnio zmieniony przez nick555 2013-09-30, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT
:
Z tym ciężki to bym nie przesadzał...
Chyba, że babcia etka tyle mu do pieca dokłada, bo coś moja miyotkowa nie wydaje mnie się cieżka, a jedynie słusznie męska...
Chyba, że babcia etka tyle mu do pieca dokłada, bo coś moja miyotkowa nie wydaje mnie się cieżka, a jedynie słusznie męska...
Dziewczyny lubią brąz zapraszają
:
kontrastowe kolo daty w projektach gdzie data nie "robi za indeks" i ogolnie czegos nie udaje to jak dla mnie porazka. Moze i ono czarne jest tylko taka poswiata poszla, ale wersja z bialym kolem daty jak dla mnie paskudnie zepsuta
s
s
:
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2013-09-30, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
tak teraz jak ręką pomachałem to chyba rzeczywiście - DB Explorer na bransie był cięższy.
A ty Robert też masz A1? coś chyba, w którymś momencie przegapiłem...
EDIT - w kwestii daty zgadzam się ze Strixem.
Powiem nawet, że jak data jest w miejscu indeksu i za niego "robi" to nawet wolę jak jest biała.
W armidzie jest niebieska z białym nadrukiem.
A ty Robert też masz A1? coś chyba, w którymś momencie przegapiłem...
EDIT - w kwestii daty zgadzam się ze Strixem.
Powiem nawet, że jak data jest w miejscu indeksu i za niego "robi" to nawet wolę jak jest biała.
W armidzie jest niebieska z białym nadrukiem.
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2013-09-30, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Skate or die!
:
Oczywizda, że mam...
:
moja ładniejsza
Skate or die!
:
Fakt
moja ładniejsza |
Fakt
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
Ładniejsza jest brązowa, niestety tylko na babcię, bo już bym sobie kupnął tarczę i cierpliwie czekał na podmiankę...
:
btw, Robert a w tej twojej bezel też jest taki metalizowany czy to tylko w niebieskiej tak jest?
Skate or die!
:
prezesso, armida pierwyj sort
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Coś mi się wydaje z tej foty Roberta, że też (choć ona niezbyt naturalna jest ta konkretna fota)...
btw, Robert a w tej twojej bezel też jest taki metalizowany czy to tylko w niebieskiej tak jest? |
Coś mi się wydaje z tej foty Roberta, że też (choć ona niezbyt naturalna jest ta konkretna fota)...
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
O fpyte, ale fajny zegarek, i to szkło
Szczere hejty, oj szczere
Szczere hejty, oj szczere
_
work in progress
work in progress
:
Odpowiedz do tematu
Powtórzę się, świetna ta Armida. Gratulacje!