Piotrek.
Powiem krótko: ZAZDROSZCZĘ i żałuję że go nie kupiłem przed Tobą
Świetna jest ta Armida
Odpowiedz do tematu
:
:
To cieszę się, że się podoba Mi moja omega PO kupiona dzięki Karolewskiej również
:
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2013-10-04, 02:18, w całości zmieniany 1 raz
W ankiecie przewaga była druzgocąca
.
.
.
W realu Obris wygląda tak:
Prośba do Piotrka - o wrzucenie porównawczych fotek Armidy, dla zobrazowania różnic (co prawda mój, to czarnuch, ale zawsze pooglądać i podyskutować warto )
.
.
.
W realu Obris wygląda tak:
Prośba do Piotrka - o wrzucenie porównawczych fotek Armidy, dla zobrazowania różnic (co prawda mój, to czarnuch, ale zawsze pooglądać i podyskutować warto )
Ostatnio zmieniony przez Fazi 2013-10-04, 02:18, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Zegarek jako całość mi się podoba, ale połączenie czarnego PVD z niebieskim już nie bardzo. Koronka tak normalnie odstaje (fota nr 3), czy wyciągnąłeś do zdjęcia?
:
Strasznie się kurzy ta powłoka.... sam zegar nadal mi się podoba, choć pewnie będzie dla mnie za duży.....
Kuba
:
Kuba, nie bój nic - to ma tylko 42, a przecież z ballem chodziłeś i źle nie było...
Fazi, mam nadzieję, że Przemka do zlotu dojedzie i szczelimy parę fotek razem.
O proszę! nie wiedziałem, że się zagnieździłeś Tomek również w jaskini pijaków, potrupkarzy i złodziei
aaaa i zapomniałem: klakierów
Sam zegarek jest świetny, ostatnio przebija wszystko co mam - jeszcze raz dzięki
Fazi, mam nadzieję, że Przemka do zlotu dojedzie i szczelimy parę fotek razem.
vidi21 napisał/a: |
To cieszę się, że się podoba Mi moja omega PO kupiona dzięki Karolewskiej również |
O proszę! nie wiedziałem, że się zagnieździłeś Tomek również w jaskini pijaków, potrupkarzy i złodziei
aaaa i zapomniałem: klakierów
Sam zegarek jest świetny, ostatnio przebija wszystko co mam - jeszcze raz dzięki
Skate or die!
:
No niby tak ale Ball miał wyjątkową pod względem ergonomii kopertę. To porównanie z explorerem innej marki daje mi większy pogląd na jego gabaryty.
prezesso napisał/a: |
ballem chodziłeś i źle nie było...
|
No niby tak ale Ball miał wyjątkową pod względem ergonomii kopertę. To porównanie z explorerem innej marki daje mi większy pogląd na jego gabaryty.
Kuba
:
no ale explorer jest maciupki...
Po to wziąłeś od dystrybutora w pl, żebyś mógł w razie co odesłać, nie?
Nie martw się - będzie ok. A jakby co to odeślesz...
Po to wziąłeś od dystrybutora w pl, żebyś mógł w razie co odesłać, nie?
Nie martw się - będzie ok. A jakby co to odeślesz...
Skate or die!
:
przecież Rolex to damka jest...
"Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska."
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
Usługi finansowe dla firm. Kredyt, Leasing, Faktoring. Info -> PW
:
2mm mniejszy....
Zobaczymy na żywca, ktoś go będzie miał w Zgierzu?
Zobaczymy na żywca, ktoś go będzie miał w Zgierzu?
Kuba
:
mam nadzieję, że nickuś
Skate or die!
:
To fajnie.
Kuba
:
Dla wszystkich zainteresowanych:
1. Koronka jest w położeniu zanurzeniowym (czyli - dokręcona na maksa)
2. Tarcza, jak tarcza - wiadomo, nie jest to szczyt marzeń (dwu- a w zasadzie jednowymiarowość), ale nie można też powiedzieć, żeby kładła cały projekt
3. Nie bójcie się wielkości koperty - leży na łapie świetnie (w wolnej chwili porobię porównawcze fotki z moim innym czarnuchem - Red Sea Holystone).
1. Koronka jest w położeniu zanurzeniowym (czyli - dokręcona na maksa)
2. Tarcza, jak tarcza - wiadomo, nie jest to szczyt marzeń (dwu- a w zasadzie jednowymiarowość), ale nie można też powiedzieć, żeby kładła cały projekt
3. Nie bójcie się wielkości koperty - leży na łapie świetnie (w wolnej chwili porobię porównawcze fotki z moim innym czarnuchem - Red Sea Holystone).
Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
...Ruski trollu - idi na ch.j...
:
Odpowiedz do tematu
Bidy nie ma, choć jakoś połączenie kolorów inaczej sobie widziałem. ZObaczymy na żywo.
Krzycha przyszedł w cztery dni jak się nie mylę, to jakby mój nadali w poniedziałek top też powinien dojść. Jak się z cłem nie przedłuży.
Krzycha przyszedł w cztery dni jak się nie mylę, to jakby mój nadali w poniedziałek top też powinien dojść. Jak się z cłem nie przedłuży.
FORZA Robert!
RK WRT
RK WRT