:
.
a moze pomozemy dilerowi w lepszym pozycjonowaniu marki?
jakas akcja podpisowa z lineczka?
beceen | ***** ***
:
szkoda zdrowia imo,
Jakość obroni się sama...
FORZA Robert!
RK WRT
:
jakosc oblsugi potencjalnego klienta? aaa, to na pewno...
beceen | ***** ***
:
Tak po prawdzie, to szkoda panom Sobota przeszkadzać w czymkolwiek, bo takiej siary jak oni sobie sami robią, to by im nikt za pieniądze nie zrobił.
Nie ma to jak nazywać swojego klienta kłamcą i podżegaczem wojennym, nie ma to jak wmawiać innemu że jak mu śruby mocujące mechanizm popękały, to jest absolutnie normalne i niech się zamknie, i nie ma to jak mówić swojemu klientowi że jest brudasem.
Tak że, powinni mówić, jak najwięcej ...
:
ALAMO napisał/a: |
Damian napisał/a: | Się czepiasz.. na Kizi nie wchodzisz to nie widzisz.. w nowościach czy nadgarstkowych dawno nikt oposa czy davosy nie wrzucił, to już nie ten interes co kiedyś.
Teraz więcej tam fotek GG
|
Ja się wcale nie dziwię.
W zeszłym miesiącu, połączone siły Dałnosy i Oposa, wraz z innym stuffem dżentelmenów, zaliczyły na Allegro 7 komentarzy za transakcje. Wszystkie otrzymane w transakcjach z licytacji, ceny 1300-1700 zł za Oposa, tego typu historie
Dawno mówiłem, że efekty swego zachowania i działań, poczują najdotkliwiej jak można. We własnych portfelach. Mówiłem, prosiłem, nawoływałem żeby się zachowywali jak ludzie ... Ale nie pomogło |
Myślę, że to najlepszy komentarz. Chociaż eposy takie złe nie są Tylko tak jak ALAMO napisał nikt nie chce przepłacać. Na aukcjach są po 2,5k a mikołaj n na kizi sprzedaje SPORTIVE 3413 za 1850zł...
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
No wlasnie ... to moze w 2014 zrobimy klubowy zegarek przez jednego z nich, albo Glycine albo Steinharta a nie tylko GG
InfectedControl a.k.a. Dawid
:
Wedle retoryki "sobotniej" - powinienes dostac bana
Ale pomysl przedni - moze poprostu konkurs...........???????
:
nieee konkurs/casting.
Bo tupnę nóżką!!
:
tup, tup. Nie Ty pierwszy, nie Ty ostatni
FORZA Robert!
RK WRT
:
A ja na Habringa z kwadratem
FORZA Robert!
RK WRT