Odpowiedz do tematu
:
Nosilbym
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
Fixxxer, jestem pod dużym wrażeniem Twojego talentu, umiejętności i tempa postępów
piękna robota!
piękna robota!
:
Dzięki kumotrzy za te pochwały:) Od razu chce się robić.
Santino, wyrobów jest niewiele bo prawie wszystkie poszły do ludzi. Zostały tylko jakieś początkowe niedobitki i te co u mnie na zegarkach wiszą, więc niebardzo mam się czym chwalić.
Co do spotkania to może i bym wpadł bo daleko nie jest, ale widzę, że lista już zamknięta. No chyba, że tak na trzeźwości w sobotę , bez wódeczki, bo jak ma być pite to bez noclegu rady nie da. Jakby był jakaś wolna miejscówa z soboty na niedzielę to daj znać na PW, ok?
pozdrawiam,
Radek
Santino, wyrobów jest niewiele bo prawie wszystkie poszły do ludzi. Zostały tylko jakieś początkowe niedobitki i te co u mnie na zegarkach wiszą, więc niebardzo mam się czym chwalić.
Co do spotkania to może i bym wpadł bo daleko nie jest, ale widzę, że lista już zamknięta. No chyba, że tak na trzeźwości w sobotę , bez wódeczki, bo jak ma być pite to bez noclegu rady nie da. Jakby był jakaś wolna miejscówa z soboty na niedzielę to daj znać na PW, ok?
pozdrawiam,
Radek
:
Fixxxer, bez problemu załatwimy! Zarówno spanie, jak i jedzenie
:
Gitara Napisz mi proszę na PW adres tego przybytku, ile mam przelać i za co. Będę od soboty popoludnia do niedzieli. No i numer konta:)
Dzieki
Radek
Dzieki
Radek
:
Odświeżam temat, gdyż w weekend mieliśmy okazję poznać naocznie zarówno autora, jak i jego wyroby (niektórzy nawet skutecznie dokonali wrogich przejęć, to wkrótce się dowiemy jak się mają paseczki w użytkowaniu).
Jest moc - pachy są równe, fajnie przeszyte, w różnych fakturach (można opaskować od zegarka do dżinsów, az po klasyczną garniturę). Życzę sukcesów, zarówno na naszym forum, jak i na bezkresie internetu.
Jest moc - pachy są równe, fajnie przeszyte, w różnych fakturach (można opaskować od zegarka do dżinsów, az po klasyczną garniturę). Życzę sukcesów, zarówno na naszym forum, jak i na bezkresie internetu.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak
:
Na zdjęciach paski wyglądają na bardzo estetycznie i starannie uszyte, do tego teraz dochodzi naoczna opinia. Gratulacje dla autora
:
Mimo, że mi Kolega Fixxxer nie wypłacił klakierskiego, to muszę przyznać, że wyroby ma pierwszej klasy!
:
a ja nie zdążyłem pomacać - wszyscy od razu zajumali...
Skate or die!
:
Potwierdzam - paski świetne. Autor pasków również świetny gość
Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
:
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2013-10-14, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
Paski prima sort! Wrogiego przejęcia nie było. Za to po krótkich i owocnych negocjacjach utrzymanych być może chłodnej, ale za to rzeczowej atmosferze, stałem się właścicielem fajnego, czarnego pasiora.
Wrogie przejęcie było za to wymierzone we mnie, kiedy go pokazałem. Ale obroniłem
Radku - tak na serio - wielkie dzięki!
Wrogie przejęcie było za to wymierzone we mnie, kiedy go pokazałem. Ale obroniłem
Radku - tak na serio - wielkie dzięki!
Ostatnio zmieniony przez Z_bych 2013-10-14, 11:26, w całości zmieniany 1 raz
:
Potwierdzam. Paski super, już się autorowi zapowiezdziałem z zamówieniami
:
Odpowiedz do tematu
Z_bych, straciłeś szansę na dobry deal z kulegą, a nie obroniłeś. Choć przyznam, negocjacje były zacięte.
"Sracz był oddalony od wyra, szło się w deszczu. Gówniane to były czasy."
Jan Oborniak
Jan Oborniak