Otwiera się np:
http://czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=10959
wcześniej wyskakiwało:
www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=10959
Niby wszystko ok, ale nie. BO nie mogę pisać odpowiedzi. Dopiero po dopisaniu na początku www

Używam Firefoxa.
Apa13 napisał/a: |
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć ![]() |
crayzee napisał/a: |
Zrobiliście chłopaki, jak chcieliście.... tylko mam wrażenie, że trochę po partyzancku.
Zmiana nazwy Forum z CW miała sens już od dawna z powodów, o których tu teraz mowa (piszemy o wszystkich markach), ale chyba już ktoś jakiś czas temu to postulował - wtedy mówiliśmy, że nazwa jest silnym integratorem ludzi wokół forum i zmiana nazwy się temu nie przysłuży. Teraz dzieje się coś dokładnie odwrotnego - niech się więc wierchuszka CW nie dziwi, że userzy czują się dziwnie, zwłaszcza ci starsi stażem. A co do samej nazwy, to rozumiem, że miała nawiązywać do CW i inteligentnie kojarzyć się z czasem... ale jakoś mi ni cholery nie pasuje. Jak widzę z przykładu podanego przez Zinajdę nazwa domeny zastrzeżona, trzeba się było uciec do łącznika. Sorry guys, jakby mi agencja reklamowa przyszła z taką propozycją rebrandingu, to ![]() Ale Ty tu urządzisz. |