Mam podobnie
Jak nie za duży to przebajerowany, jak fajna tarcza to "pompa" na koronce, jak wszystko mi z wierzchu pasuje to w środku kwarc itd, itp
Odpowiedz do tematu
:
dla mnie są za duże...a te co mi się podobają i rozmiar mają ludzki to albo kwarc abo nie do dostania w normalnych kolorach.a i rozrzut cenowy taki że...
:
Kliknięte i zapłacone!
Serdecznie dziękuję za pomoc i wstawiam plusiki
Dojdzie pewnie już po Zaduszkach to się pochwalę
Serdecznie dziękuję za pomoc i wstawiam plusiki
Dojdzie pewnie już po Zaduszkach to się pochwalę
:
No to co się klikło ??
Woytec napisał/a: |
Kliknięte i zapłacone!
Serdecznie dziękuję za pomoc i wstawiam plusiki Dojdzie pewnie już po Zaduszkach to się pochwalę |
No to co się klikło ??
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A jak myślisz?
Dla podpowiedzi podam tylko, że duży plus dla Ciebie
Dla podpowiedzi podam tylko, że duży plus dla Ciebie
:
Woytec, to się cieszę a udało się coś utargować może być na PW
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Nie, wziąłem jak jest i to w wersji z kajdanem.
Pasek lotniczy się dokupi za stówkę, półtorej a bransa do tego modelu kosztuje ponad pięć.
Poza tym lubię żelastwo więc często będzie używana, zwłaszcza w lecie.
Pasek lotniczy się dokupi za stówkę, półtorej a bransa do tego modelu kosztuje ponad pięć.
Poza tym lubię żelastwo więc często będzie używana, zwłaszcza w lecie.
:
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2013-10-27, 17:23, w całości zmieniany 1 raz
No ja teraz też żałuję, że nie wziąłem na bransolecie bo pasek zmieniłem na inny. Chociaż ten oryginalny bardzo dobry. A pisałem poza ebayem bo jak swój kupowałem to u Cencibela był po 970 euro plus przesyłka. Nawet z rabatem u niego dość dużo wyszło bo euro było drogie...
Ostatnio zmieniony przez kornel91 2013-10-27, 17:23, w całości zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
No to teraz był trochę taniej
:
Wiem, wiem Jakbyś się nie spieszył tylko po meilował to na dobra flachę by zostało
Woytec napisał/a: |
No to teraz był trochę taniej |
Wiem, wiem Jakbyś się nie spieszył tylko po meilował to na dobra flachę by zostało
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Marcin/kornel91
:
Odpowiedz do tematu
Niestety, cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną