Pasek do zegarka
Odpowiedz do tematu

: Pasek do zegarka
Moja żona wypatrzyła na rosyjskich serialach paski do zegarków wyglądające jakby oplatały nadgarstek dwa lub trzy razy ( normalny pach opasuje jednokrotnie :) )
Widział ktoś coś takiego ?

Gdzie to można zanabyć ?

"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."

E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Swatch Lady, trzy razy to może nie ale na dwa wystarczy spokojnie, ale jak mały nadgarstek to więcej nawet ;)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
: Re: Pasek do zegarka
Eustachy napisał/a:
Moja żona wypatrzyła na rosyjskich serialach paski do zegarków wyglądające jakby oplatały nadgarstek dwa lub trzy razy ( normalny pach opasuje jednokrotnie :) )
Widział ktoś coś takiego ?

Gdzie to można zanabyć ?

Zobacz tutaj jak przewiniesz kilka stron, to być może zobaczysz coś, co Twoja żona zobaczyła na rosyjskich serialach :popcorn: Chyba, że chodzi o paski do zegarków z wyższej półki... :)

John Smith
:
Eustachy ostatnio moja małżowina zakupiła taki wynalazek gdzieś z AVONU. :głową w mur: :głową w mur: :głową w mur:
Mały kwarcyk niewiadomego pochodzenia na pasku, który chyba 2-krotnie owija rękę
może to takie cuś?

Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-10-29, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
:
http://allegro.pl/zegarek...3632613718.html

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Generalnie źródłem jest zapewne niewiadome pochodzenie ;)

John Smith
:
@Apa13
Nie jestem sadystą i nie zlecę takiego obstalunku Kumotrom :)

@rmaya
O to właśnie chodziło. I nie próbujmy zrozumieć czynników zakupowych kierujących naszymi małżonkami , bo to zwykła meteorologia jest i nikt tego nie przewidzi :)) :)) :))

"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."

E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
http://www.triwa.com/en/s...e-twist-tarnsjo
;)

Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Też widziałam tylko Swatch'e w tej konwencji, jeśli chodzi o zegarki dobrych marek, a nie z bazarku.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum