Moja żona wypatrzyła na rosyjskich serialach paski do zegarków wyglądające jakby oplatały nadgarstek dwa lub trzy razy ( normalny pach opasuje jednokrotnie )
Widział ktoś coś takiego ?
Gdzie to można zanabyć ?
Odpowiedz do tematu
: Pasek do zegarka
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
E.Stachura " Cała jaskrawość "
:
Swatch Lady, trzy razy to może nie ale na dwa wystarczy spokojnie, ale jak mały nadgarstek to więcej nawet
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
skórzane to nasi koledzy zrobią P
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
: Re: Pasek do zegarka
Zobacz tutaj jak przewiniesz kilka stron, to być może zobaczysz coś, co Twoja żona zobaczyła na rosyjskich serialach Chyba, że chodzi o paski do zegarków z wyższej półki...
Eustachy napisał/a: |
Moja żona wypatrzyła na rosyjskich serialach paski do zegarków wyglądające jakby oplatały nadgarstek dwa lub trzy razy ( normalny pach opasuje jednokrotnie )
Widział ktoś coś takiego ? Gdzie to można zanabyć ? |
Zobacz tutaj jak przewiniesz kilka stron, to być może zobaczysz coś, co Twoja żona zobaczyła na rosyjskich serialach Chyba, że chodzi o paski do zegarków z wyższej półki...
John Smith
:
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-10-29, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
Eustachy ostatnio moja małżowina zakupiła taki wynalazek gdzieś z AVONU.
Mały kwarcyk niewiadomego pochodzenia na pasku, który chyba 2-krotnie owija rękę
może to takie cuś?
Mały kwarcyk niewiadomego pochodzenia na pasku, który chyba 2-krotnie owija rękę
może to takie cuś?
Ostatnio zmieniony przez rmaya 2013-10-29, 23:06, w całości zmieniany 1 raz
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Albert Einstein
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
@Apa13
Nie jestem sadystą i nie zlecę takiego obstalunku Kumotrom
@rmaya
O to właśnie chodziło. I nie próbujmy zrozumieć czynników zakupowych kierujących naszymi małżonkami , bo to zwykła meteorologia jest i nikt tego nie przewidzi
Nie jestem sadystą i nie zlecę takiego obstalunku Kumotrom
@rmaya
O to właśnie chodziło. I nie próbujmy zrozumieć czynników zakupowych kierujących naszymi małżonkami , bo to zwykła meteorologia jest i nikt tego nie przewidzi
"Od dawna już nie nosiłem zegarka. Przeszkadzał mi. Czułem się źle. Miałem wrażenie, że coś pęta mi przegub."
:
Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
:
Odpowiedz do tematu
Też widziałam tylko Swatch'e w tej konwencji, jeśli chodzi o zegarki dobrych marek, a nie z bazarku.