brazowe chrono
Odpowiedz do tematu

:
Sloniu ladna ta Davosa ale koronka to jak dla mnie z dupy wzieta jakies takie rokoko-baroko, ale za te pinidze to wolalbym x-winga

Michal daj refke tej Bulovy

Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-11-05, 18:57, w całości zmieniany 1 raz
:
Pronciem bardzo - 96B161 cool

"Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
:
Ptaku, i jeszcze by zostało kilka setek ;)
Chociaż jak przejdzie projekt tej Davosy z oznaczeniem 10 to powiem, że będzie zaje... zegarek.

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Ta calkiem calkiem jest normalnie az sam sie zastanawiam

Bulova 98B103

Ta tez nie glupia ale wielka 44mm :(
Bulova 98B128

Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-11-05, 19:14, w całości zmieniany 1 raz
:
Na ja się wpisałem na listę chętnych na davosę :głową w mur: Ale to można było przewidzieć - chrono działa na mnie jak płachta na słonia :))

:
To bulowe chrono niegłupie ;) Szkoda, ze na zdjęciach z gugla wygląda na ciemniejszą niż tutaj....

:

Ostatnio zmieniony przez Pablos_ 2013-11-06, 01:34, w całości zmieniany 1 raz
:
Jasiek super :))
Wiele razy sobie tłumaczyłem: nie kupuj tych tanich zegarków, odłóż hajs i kup raz na jakis czas jakis drozszy i lepszy hmmm tylko jak, kiedy człowiek włazi w takie tematy i potem widzi co mozna miec za te 500zł czy nawet mniej :P

[ Dodano: 2013-11-06, 09:42 ]
Poza tym nie mam brazowego zegarka....
..........ale nie, ten ma 42mm, damski :złośliwiec:

Szymon
[Usunięty]
:
Ten Citek bardzo fajny.

:
Szymon, tak tylko pozwolę sobie nawiązać to używanych przedmiotów z Amazona. Też myślałem, że nie ma. Tylko wygląda na to, że jednak można trafić, tu jako przykład - KLIK

Aby uniknąć offtopa to jeszcze taka propozycja - Żak Lemą
http://www.amazon.co.uk/J...h/dp/B002YQ461C

:
A mi sie koperta w tym drugim kaziku podoba, wogle ostatnio coś mi się niektóre edifice podobają :)

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused

Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
Na was to zawsze mozna liczycz karwasz twarz jak to mowi Ferdek, miala byc pomoc dla mojej kolezanki, ale nie......musieliscie pokazac tyle fajnych brazowiakow ze kurka rurka to bylo silniejsze niz moja silna wola i mi sie na jednym klik zrobil.
A sliwek i szczawiu juz na nasypie nie ma i co teraz bedzie :głową w mur:

Ostatnio zmieniony przez Ptaku 2013-11-06, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
:
Ptaku, - o fajnie - będzie nowa videorecenzja :popcorn: :D

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum