kubedes, jest jeszcze Sea Gull http://www.ebay.com/itm/N...=item3f25fabd69
Odpowiedz do tematu
:
:
Te SG - tragedia
s
s
:
Estetycznie wątpliwe , no i damki.
Tomek napisał/a: |
kubedes, jest jeszcze Sea Gull |
Estetycznie wątpliwe , no i damki.
:
Że była pokazywana, miałem na myśli że już była wrzucana w tym wątku jako propozycja (nawet przeze mnie ):
http://www.czwarty-wymiar...p=695664#695664
A tak zeby ktoś miał, to chyba nie...
kubedes napisał/a: | ||
No właśnie, że nie znalazłem Minorva występuje na CW (chyba) wyłącznie jako regulator. |
Że była pokazywana, miałem na myśli że już była wrzucana w tym wątku jako propozycja (nawet przeze mnie ):
http://www.czwarty-wymiar...p=695664#695664
A tak zeby ktoś miał, to chyba nie...
:
O taki juz moj
"Mnogość zegarków nie zwiększy zasobu czasu." AP
:
A od razu taki doradzałem
Chyba się sprawdza, co?
Chyba się sprawdza, co?
:
Przyznam se złoty szpadelek i wykopnę.
Wrażenia znam, ale nie zapytałem, czemu w końcu ta Adriatica, mimo że broniłeś się przed kwarcem rękami i nogami? ,
No i może juz się nie podoba? Bo mam przemożną potrzebę coś kliknąć i to byłoby w sam raz, do LLD jeszcze nie dojrzałem a taki substytut były jak znalazł, scały czas za mną chodził, a teraz już galopuje
Wrażenia znam, ale nie zapytałem, czemu w końcu ta Adriatica, mimo że broniłeś się przed kwarcem rękami i nogami? ,
No i może juz się nie podoba? Bo mam przemożną potrzebę coś kliknąć i to byłoby w sam raz, do LLD jeszcze nie dojrzałem a taki substytut były jak znalazł, scały czas za mną chodził, a teraz już galopuje
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
goTomek, jutro jak masz czas moge podskoczyc do centrum. Obejrzysz i dowiesz się dlaczego ona mozesz korumpowac
:
Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
Oglądałem (na swoje nieszczęście) w Kwadracie i właśnie znów mi się przypomniała
Czas się może znajdzie, bo najbardziej mnie ciekawie, że w końcu jesteś z nią szczęśliwy mimo że kilkukrotnie się zarzekałeś nawet w tym wątku
kornel91, dzięki, juz przeszukałem cały internet i widziałem ale zawsze to lepiej odkupić za pół ceny
Czas się może znajdzie, bo najbardziej mnie ciekawie, że w końcu jesteś z nią szczęśliwy mimo że kilkukrotnie się zarzekałeś nawet w tym wątku
kornel91, dzięki, juz przeszukałem cały internet i widziałem ale zawsze to lepiej odkupić za pół ceny
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
goTomek, po zmianie paska na cordurke nie ma do czego się przyczepić. Zegarek cienki, lekki, czytelny. Jedyne minusy to soczewkowate szklo i niski wr. Bransolety oryginalnej nie nosilem, wiec nie wiem.
:
Po co Ci większy
Tyle wystarczy pod prysznic, basen.
Nie dziwię Ci się. Jest dramatyczna. IMO oczywiście. Moja do razu powędrowała do pudełeczka.
Odpowiedz do tematu
Apa13 napisał/a: |
...Jedyne minusy to soczewkowate szklo i niski wr. ... |
Po co Ci większy
Tyle wystarczy pod prysznic, basen.
...Bransolety oryginalnej nie nosilem, wiec nie wiem. |
Nie dziwię Ci się. Jest dramatyczna. IMO oczywiście. Moja do razu powędrowała do pudełeczka.
Lenistwo to cecha ludzi zaradnych. Zamiast wziac sie do dziela, wola myslec jak ulatwic sobie prace, czy ją ominąć |