Lew&Huey group order ;-)
Odpowiedz do tematu

:
Tomek napisał/a:
Słoniu, żona już wie?

..to zależy...czyja żona :))

:
Svedos napisał/a:
..to zależy...czyja żona

Moja tam wie, że Słoniu chce sobie nowe chrono kupić i naturalną śmiercią od obucha paść - powiedziałem :D ..

:
Myślisz, że jak Słoniu se nowe chrono kupnie, to go żona jego prywatna osobista będzie na gołej mosznie po bruku za traktorem ciągać ? hmmm
Słoniu, a co na to w przychodni rodzinnej ?
:)) ;)

:
Cytat:

Myślisz, że jak Słoniu se nowe chrono kupnie, to go żona jego prywatna osobista będzie na gołej mosznie po bruku za traktorem ciągać ? hmmm
Słoniu, a co na to w przychodni rodzinnej ?
:)) ;)

Nie wiem - boję się zapytać :D

:
Biedny Słoniu :/

Jak się nacieszę przez kilka dni, to Ci mogę do recenzji wysłać ;-)
Tylko się przypomnij ;-)

:
Santino, recenzja się przyda :)
ALAMO, ku...a tej wytartej 5 na 45 bym nie podarował. Jak w ten sposób wysłać zegarek :głową w mur:

Pozdrawiam
Marcin/kornel91

Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
:
A to jest wytarte, czy paproch?

:
Niedodrukowane.

:
ALAMO napisał/a:
Niedodrukowane.

hmmm hmmm
Będziesz reklamował?

:
Zapewne, tak.

:
Gratuluje piesków.

Ale co do kontroli jakości to się nie postarali. Te niedodrukowanie widać z kilometra :głową w mur:

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
Ciekawi mnie tylko jak będą wyglądać pozostałe cztery sztuki, bo jeśli lepiej - to po przygodach z Orsą uznam że skończyła się moja dobra passa :D

:
ALAMO, :))

Seiko: 6105-8110, SBDX001, 6306-7000
Citizen: Signature Grand Classic NB0046-51L
AEVIG: Huldra Blue
Casio: G-9300
:
ALAMO napisał/a:
Ciekawi mnie tylko jak będą wyglądać pozostałe cztery sztuki, bo jeśli lepiej - to po przygodach z Orsą uznam że skończyła się moja dobra passa :D

Btw jak skończyła się historia z Orsą?

:
Wcale się nie skończyła.
Najpierw przez 3 tygodnie udało mi się wymienić dwa maile.
Sprawa stanęła na tym, że żeby to odesłać, muszę znów zrobić odprawę celna i fiknąć 200 zeta. Albo zaryzykować, że jak przyjdą kolejne to znów zapłacę za nie opłaty. Plus wysyłka prawie stówę.

Odpowiedz do tematu
Skocz do:  

Pełna wersja forum